fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Slowakije – Oekraïne EK 2024 | Voorspelling en wedtips

Voorspelling Slowakije vs Oekraïne: Een gelijkspel is een logische uitkomst

Slowakije zorgde voor een enorme verrassing door België met 1-0 te verslaan en hun Euro 2024-campagne goed te beginnen, hoewel ze soms wel wat geluk hadden. Ze nemen het op vrijdag in Düsseldorf (15:00, Nederland 1) op tegen Oekraïne, dat reageert op hun 3-0 nederlaag tegen Roemenië.

De Valken weten dat een gelijkspel hier hen een plek in de laatste 16 garandeert, maar we kunnen zeker een veel betere prestatie van Oekraïne verwachten. Lees verder voor mijn voorspelling van Slowakije tegen Oekraïne, inclusief teamnieuws en wedkansen.

Wedtips

2.16
Meer dan 2.5 doelpunten
2.09
Mudryk meer dan 3 schoten
17.00
Einduitslag: 2 - 2

Wedkansen en Odds Slowakije - Oekraïne

Slowakije staat genoteerd op 3.75 om deze wedstrijd te winnen, wat hen een gesuggereerde kans van 26,7% geeft. Oekraïne heeft een notering van 2.10, wat overeenkomt met een theoretische kans van 47,6%. Een gelijkspel heeft een notering van 3.30 (30,3%).

De kans dat beide teams scoren staat genoteerd op 1.83 en meer dan 2,5 doelpunten is beschikbaar tegen 2.10.

Oekraïense spits Artem Dovbyk had slechts één schot op doel tegen Roemenië, maar raakte het doel niet. De topscorer van La Liga hoopt de kwalificatiekansen van zijn team in Düsseldorf nieuw leven in te blazen, en hij heeft een quotering van 2.75 om op elk moment te scoren.

*Alle noteringen op deze pagina waren beschikbaar op 20 juni om 11:00, maar deze kunnen inmiddels gewijzigd zijn.

Wedtip 1: Over 2.5 goals

Oekraïne, met spelers als Dovbyk en Mykhailo Mudryk, kreeg 13 schoten tegen Roemenië, maar slechts twee op doel. Hun precisie zal waarschijnlijk verbeteren. Bovendien vielen er in vijf van de laatste zes wedstrijden van Oekraïne en in vier van de laatste zes competitieve wedstrijden van Slowakije drie of meer doelpunten.

De Oekraïense verdediging liet steken vallen tegen Roemenië, en keeper Lunin maakte enkele fouten. Slowakije zal proberen dit in Düsseldorf uit te buiten. Ook moeten ze alert blijven in hun eigen strafschopgebied.

2.16
Meer dan 2.5 doelpunten

Wedtip 2: Mudryk blijft schieten

Mudryk blijft een raadsel in de voetbalwereld en verdeelt duidelijk de meningen. Hoewel zijn eindproduct kritiek kan krijgen, zijn zijn dribbels en positiekeuze onbetwistbaar.

Hij schoot vier keer op doel tegen Roemenië, waarvan slechts één op doel. Zijn snelheid en behendigheid bieden Oekraïne een uitweg, en ze zullen hem zeker actief inzetten tegen Slowakije.

2.09
Mudryk meer dan 3 schoten

Wedtip 3: Correct score

Als ik deze wedstrijd zou moeten voorspellen, zou ik kiezen voor een 2-2 gelijkspel. Oekraïne kan niet slechter zijn dan tegen Roemenië, en ik verwacht een veel betere prestatie van hen. Wat Slowakije betreft, denk ik niet dat hun succesvolle strategie tegen België opnieuw zal werken en ik verwacht dat ze doelpunten zullen incasseren.

Vervolgens is de vraag hoe ze reageren na een tegendoelpunt. Beide teams hebben spelers die voor een vonk kunnen zorgen, maar ik zie ze elkaar uiteindelijk neutraliseren. Een gelijkspel zou gunstig zijn voor Slowakije, maar laat Oekraïne met een zware opgave achter tegen België op speeldag drie.

17.00
Einduitslag: 2 - 2

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1187

JACKS:
100x JE INZET SPANJE-ENGELAND

Kies de EK winnaar en win €100!

Jacks geeft je 100x je inzet voor Spanje-Engeland. Zet €1 in op Spanje of Engeland en win 50x of 100x je inze!t

3 dagen geleden toegevoegd
1020

BETMGM:
50x JE INZET VOOR SPANJE-ENGELAND!

Wed €1 en win €50 als Nederland wint!

Maak nu een account aan bij BetMGM en krijg als bonus 50x je inzet voor de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland!

3 dagen geleden toegevoegd
Populaire promoties
Speel €10 en krijg €50!
Speel €10 & krijg €50 free bets
Kies de EK winnaar en win €100!
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P