fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Slovenië – Servië EK 2024 | Voorspelling en wedtips

Slovenië - Servië: Belangrijke Balkan-clash

Slovenië knokte zich in de openingswedstrijd terug naar een 1-1 gelijkspel tegen Denemarken, met name in de tweede helft lieten ze sterk spel zien. Nu wacht de clash met Servië op donderdag in München, dat zelf met 1-0 verloor van Engeland.

Op papier lijkt dit een spannende wedstrijd te worden. Een overwinning zou Slovenië een grote stap richting de achtste finales brengen, terwijl Servië punten moet pakken om kans te blijven maken.

Vermoedelijke opstellingen:

Slovenië: Oblak; Karničnik, Drkušić, Bijol, Janža; Stojanović, Gorenc Stanković, Gnezda Čerin, Mlakar; Šporar, Šeško

Servië: Rajković; Veljković, Milenković, Pavlović; Živković, Sergej Milinković-Savić, Gudelj, Mladenović; Tadić; Mitrović, Vlahović

Wedtips Slovenië - Servië

4.00
Sesko scoort
3.00
1X en beide teams scoren
7.00
Correcte score 1-1

Sloveense topschutter

We voorspellen een spannende wedstrijd waarin Sesko een sleutelrol zou kunnen gaan spelen. Hij was erg actief tegen Denemarken en had pech dat hij niet scoorde. De spits had twee identieke kansen tegen de Denen, waarvan er één op de paal belandde. Met iets meer geluk zal hij hopelijk weten te scoren tegen Servië.

4.00
Sesko scoort

Het momentum bij Slovenië

Slovenië begon stroef tegen Denemarken, maar kwam in de tweede helft sterk terug. Ze dicteerden het spel en drongen aan op een doelpunt, wat ze uiteindelijk ook wisten te maken. Daarna leken zij de enige ploeg die de winst zou pakken. Het middenveld en de aanval van Slovenië kunnen Servië problemen bezorgen, maar ook de Serviërs kunnen voor gevaar zorgen. In de tweede helft tegen Engeland kwamen ze beter in de wedstrijd en creëerden ze goede kansen, iets wat we ook in München kunnen verwachten.

Slovenië heeft het momentum na de comeback tegen Denemarken, en dat zou donderdag wel eens een belangrijke rol kunnen gaat spelen.

3.00
1X en beide teams scoren

Correct score met hoge odd

Als we een voorspelling van de uitslag zouden moeten doen, gaan we voor een 1-1 gelijkspel. Dit resultaat zou beide teams helpen in de laatste groepswedstrijd. Slovenië zal vol vertrouwen zitten na het gelijkspel tegen Denemarken, maar Servië zal ook op zoek zijn naar punten na de nederlaag tegen Engeland. Met een gelijkspel houden ze beide de hoop op de volgende ronde nog levend.

7.00
Correcte score 1-1

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1187

JACKS:
100x JE INZET SPANJE-ENGELAND

Kies de EK winnaar en win €100!

Jacks geeft je 100x je inzet voor Spanje-Engeland. Zet €1 in op Spanje of Engeland en win 50x of 100x je inze!t

2 dagen geleden toegevoegd
1020

BETMGM:
50x JE INZET VOOR SPANJE-ENGELAND!

Wed €1 en win €50 als Nederland wint!

Maak nu een account aan bij BetMGM en krijg als bonus 50x je inzet voor de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland!

2 dagen geleden toegevoegd
Populaire promoties
Speel €10 en krijg €50!
Speel €10 & krijg €50 free bets
Kies de EK winnaar en win €100!
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P