fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Slovenië – Denemarken EK 2024 | Voorspelling en wedtips

Slovenië - Denemarken: Aan elkaar gewaagd

Slovenië en Denemarken ontmoetten elkaar al in de kwalificatie voor het EK. Deze twee wedstrijden toonden aan dat beide landen aan elkaar gewaagd zijn (1-1 en 2-1 voor Denemarken). Op het eerste gezicht is dit geen heel sprankelend affiche. Maar aangezien Engeland de grote favoriet is deze poule, ligt de strijd om plek twee helemaal open.

Wedtips Slovenië - Denemarken

1.70
Minder dan 2,5 goals
4.55
Benjamin Sesko
3.70
Gelijkspel

Denemarken was de verrassing van EURO 2020. Ondanks het verlies van hun eerste twee wedstrijden, behaalden ze wel de knock-outfase. Hier walsten ze over Wales heen (4-0) en versloegen ze Tsjechië met 2-1. Uiteindelijk verloren ze pas in de halve finale van Engeland in de verlenging. Op het WK 2022 stelden ze echter teleur met slechts 1 puntje.

Slovenië heeft in het verleden bewezen dat ze tegen Denemarken kunnen opboksen en dat geeft ze vertrouwen voor deze clash in Stuttgart. Ze zijn compact in de verdediging en moeilijk te kraken. Ze hebben ook een sterke teamgeest en zijn vastberaden om het Denemarken moeilijk te maken. Het zou zomaar kunnen dat de Denen in hun openingswedstrijd gefrustreerd raken door het stugge verzet van de Slovenen.

Weinig goals verwacht

In vier van hun tien kwalificatiewedstrijden scoorde Denemarken niet of slechts één keer. Ze kunnen soms wat voorspelbaar zijn in de aanval, wat een probleem kan zijn tegen een goed georganiseerd team als Slovenië. Slovenië zal er vooral op gericht zijn om de defensie gesloten te houden. Aangezien Denemarken waarschijnlijk nog niet op zijn best zal zijn in de eerste wedstrijd, kunnen doelpunten schaars zijn deze zondag.

1.70
Minder dan 2,5 goals

Sloveense topschutter

De 21-jarige Benjamin Sesko scoorde 18 doelpunten voor Leipzig in het afgelopen seizoen en zijn onverschrokkenheid kan van grote waarde zijn voor Slovenië. Niet voor niets toonden Arsenal en Chelsea al interesse in Sesko. Zijn transferwaarde wordt geschat op 50 miljoen euro.

4.55
Benjamin Sesko

Puntendeling

Er was weinig verschil tussen Denemarken en Slovenië in de kwalificatiecampagne. Beide teams behaalden 22 punten, maar Denemarken pakte de eerste plaats dankzij de onderlinge resultaten, ondanks het betere doelsaldo van Slovenië. De teams speelden 1-1 gelijk in Ljubljana, waarna Denemarken met 2-1 won in de returnwedstrijd.

3.70
Gelijkspel

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1187

JACKS:
100x JE INZET SPANJE-ENGELAND

Kies de EK winnaar en win €100!

Jacks geeft je 100x je inzet voor Spanje-Engeland. Zet €1 in op Spanje of Engeland en win 50x of 100x je inze!t

3 dagen geleden toegevoegd
1020

BETMGM:
50x JE INZET VOOR SPANJE-ENGELAND!

Wed €1 en win €50 als Nederland wint!

Maak nu een account aan bij BetMGM en krijg als bonus 50x je inzet voor de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland!

3 dagen geleden toegevoegd
Populaire promoties
Speel €10 en krijg €50!
Speel €10 & krijg €50 free bets
Kies de EK winnaar en win €100!
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P