fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Schotland – Zwitserland EK 2024 | Voorspelling en wedtips

Schotland - Zwitserland: Weinig hoop voor de Schotten

Schotland beleefde een valse start op EURO 2024 met een 5-1 nederlaag tegen gastland Duitsland, waarbij verdediger Ryan Porteous vlak voor rust rood kreeg. Ze zullen erop gebrand zijn om zich te revancheren tegen Zwitserland. Hoewel Schotland de laatste ontmoeting op het EK van 1996 met 1-0 won, heeft Zwitserland nu de wind in de zeilen na een indrukwekkende 3-1 overwinning op Hongarije in hun openingswedstrijd. Granit Xhaka was de uitblinker op het middenveld en de Schotten zullen zijn sterke spel moeten ontregelen om de achterstand in te lopen.

Vermoedelijke opstellingen:

Schotland: Gunn; Hanley, Hendry, Tierney; Ralston, Gilmour, McGregor, Robertson; McTominay, Adams, McGinn.

Zwitserland: Sommer; Schär, Akanji, Rodriguez; Widmer, Xhaka, Freuler, Aebischer; Ndoye, Embolo, Vargas.

Wedtips Schotland - Zwitserland

1.90
Zwitserland wint
1.93
Beide teams scoren
2.10
McTominay 1 of meer schoten op doel

Zwitserland heeft meer kwaliteit

Hoewel Schotland vastberaden zal zijn om zich te revancheren na de forse nederlaag tegen Duitsland, verwachten we dat Zwitserland zijn klasse zal tonen en drie cruciale punten zal pakken. Wanneer je de spelers van beide landen tegenover elkaar zet, is de conclusie dat Zwitserland simpelweg over meer kwaliteiten beschikt. De odd van 1.90 is dan ook doorslaggevend voor deze tip.

Een overwinning voor zowel Zwitserland als Duitsland zou beide landen een plek in de volgende ronde geven, waardoor Schotland en Hongarije zondag tegen elkaar moeten strijden om de laatste plaats te vermijden.

1.90
Zwitserland wint

Beide teams scoren

Net als afgelopen vrijdag bij de wedstrijd tussen Duitsland en Schotland tippen we voor deze wedstrijd wederom ‘beide teams scoren’. Tegen Duitsland hadden de Schoten een eigen goal nodig, wellicht zullen ze deze wedstrijd zelf het net kunnen vinden.

 

1.93
Beide teams scoren

Een schot van de beste Schot

McTominay was op stoom in de kwalificatiewedstrijden voor Schotland met zeven doelpunten. Hij had ook gemiddeld 2.08 schoten per 90 minuten voor Manchester United dit seizoen. We verwachten dat hij ook deze wedstrijd zijn kans zal grijpen om op doel te schieten. Met een odd van 2.10 een interessante optie!

2.10
McTominay 1 of meer schoten op doel

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1187

JACKS:
100x JE INZET SPANJE-ENGELAND

Kies de EK winnaar en win €100!

Jacks geeft je 100x je inzet voor Spanje-Engeland. Zet €1 in op Spanje of Engeland en win 50x of 100x je inze!t

1 dag geleden toegevoegd
1020

BETMGM:
50x JE INZET VOOR SPANJE-ENGELAND!

Wed €1 en win €50 als Nederland wint!

Maak nu een account aan bij BetMGM en krijg als bonus 50x je inzet voor de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland!

1 dag geleden toegevoegd
Populaire promoties
Speel €10 en krijg €50!
Speel €10 & krijg €50 free bets
Kies de EK winnaar en win €100!
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P