fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » SC Heerenveen – PSV

Voorbeschouwing en wedtips voor SC Heerenveen vs PSV

PSV kan donderdagavond al kampioen worden, mits ze zelf winnen van Heerenveen én Feyenoord punten laat liggen tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd tegen Heerenveen in het Abe Lenstra stadion begint om 18:45 uur.

SuperOdds voor PSV

Meerdere bookmakers bieden SuperOdds van 50x of 100x aan op PSV!

De kampioen van de Eredivisie uit tegen Heerenveen

PSV Eindhoven heeft een duidelijke historische voorsprong op Heerenveen, met 30 overwinningen in de laatste 53 onderlinge duels. De Eindhovenaren zijn ook al 11 wedstrijden ongeslagen tegen de ploeg van Van Wonderen, met 5 overwinningen en 6 gelijke spelen. Heerenveen presteert de laatste tijd zwak op eigen terrein, met slechts één overwinning in de laatste vijf duels. PSV daarentegen heeft het beste uitrecesaldo van de Eredivisie dit seizoen, met 38 punten uit 15 wedstrijden. Alles wijst erop dat de bezoekers een comfortabele overwinning zullen behalen.

Wedtips Heerenveen - PSV

2.50
PSV wint en beide teams scoren
1.82
PSV wint beide helften
2.18
Over 3.5 doelpunten

Beide teams scoren gemakkelijk

Zowel Heerenveen als PSV scoorden in elk van hun laatste 5 wedstrijden, en vaak ook meer dan eens. Heerenveen trof in die wedstrijden 10 keer doel, onder meer tegen Feyenoord en FC Twente. PSV was nog trefzekerder met 15 doelpunten. Van de Eindhovenaren is bekend dat ze soepel scoren. Gezien de statistieken is ‘beide teams scoren & PSV wint’ een goede wedtip.

2.50
PSV wint en beide teams scoren

PSV de koning in uitwedstrijden

PSV Eindhoven heeft dit seizoen de beste uitrecesaldo van de Eredivisie. Met 38 punten uit 15 wedstrijden op vreemde bodem tonen de Eindhovenaren zich ware meesters in het verslaan van tegenstanders in hun eigen stadion. Deze statistiek maakt wedden op een overwinning van PSV in beide helften van hun aankomende wedstrijd een interessante optie.

1.82
PSV wint beide helften

Doelpuntenfestijn in Heerenveen

Zoals eerder vermeld scoren beide teams met regelmaat: PSV gemiddeld 3 doelpunten per wedstrijd in de laatste 5 wedstrijden en Heerenveen gemiddeld 2 doelpunten. Beide ploegen kenmerken zich door een aanvallende speelstijl en streven naar een attractieve wedstrijd.

2.18
Over 3.5 doelpunten

SC Heerenveen – PSV samenvatting

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1312

Wed op winst voor Max Verstappen in de F1 race van dit weekend en krijg 100x je inzet! Zet 1 euro in en win 100 euro. Claim het hier!

6 dagen geleden toegevoegd
399

TOTO:
50x JE INZET VOOR MAX VERSTAPPEN!

€50 als Max wint in Miami!

Krijg bij Toto 50x je inzet voor Max Verstappen in de GP van China op zondag 21 april! Maak de F1 race extra spannend met deze odd!

3 dagen geleden toegevoegd
156

Vind hier de nieuwste 100x of 50x je inzet voor Unibet! Plaats je bet op deze Uniboost en ontvang een odd van 100!

1 dag geleden toegevoegd
Populaire promoties
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P