fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Roemenië – Nederland EK 2024 | Voorspelling en wedtips

Roemenië - Nederland: De rode loper voor Oranje?

De Roemenen hebben Groep E verrassend gewonnen met enkele indrukwekkende prestaties, terwijl Nederland genoegen moest nemen met de derde plaats in Groep D, achter Oostenrijk en Frankrijk. De ploeg van Ronald Koeman heeft nog veel te verbeteren als ze ver willen komen in dit toernooi en Roemenië zal een pittige test zijn. Na de nederlaag tegen Oostenrijk was het chagrijn groot, maar Oranje zou genoeg kwaliteiten moeten hebben om de Roemenen te verslaan.

Wedtips Roemenië - Nederland

3.60
Nederland wint en beide teams scoren
2.70
Gakpo 2 of meer schoten op doel
1.90
6 of meer schoten op doel voor Nederland

Oranje de grote favoriet

Nederland heeft tot nu toe niet kunnen imponeren, maar soms zien we teams in de knock-outfase een stuk beter spelen dan in de groepsfase. We verwachten dat Oranje in deze wedstrijd meer zal laten zien dan tot nu toe. Koeman heeft een sterke selectie, maar hij moet een manier vinden om deze beter te benutten, want zijn plan heeft tot nu toe niet gewerkt.

Met aanvallers als Depay, Gakpo en Xavi Simons zou Nederland Roemenië gemakkelijk moeten kunnen verslaan, maar op basis van wat we tot nu toe van beide teams hebben gezien, is dat niet de verwachting.

Ik denk wel dat de kwaliteit van Oranje op cruciale momenten de doorslag kan geven om door te gaan naar de volgende ronde, maar Roemenië zal zich niet zomaar gewonnen geven en ziet ook kansen. We voorspellen een spannende wedstrijd waarin beide teams zullen scoren, maar uiteindelijk gaan we ervan uit dat Nederland aan het langste eind zal trekken.

3.60
Nederland wint en beide teams scoren

Gakpo de man in vorm

Cody Gakpo is tot nu toe de meest opvallende speler van Oranje op het EK en we verwachten dat hij ook in München weer belangrijk zal zijn. In de groepsfase loste de aanvaller zes schoten, waarvan vier op doel. Spits Depay had meer pogingen (negen), maar slechts twee op doel.

Gakpo is de meest trefzekere aanvaller van Koeman en de bondscoach verwacht veel van hem tegen Roemenië. Een quotering van 2.70 voor minimaal twee schoten op doel van Gakpo lijk een goede weddenschap.

Hij speelde tot nu toe vooral vanaf links en trekt graag naar binnen om te schieten met zijn sterkere rechtervoet, maar hij komt ook regelmatig in goede posities centraal voor het doel.

2.70
Gakpo 2 of meer schoten op doel

Veel schoten verwacht

Het creëren van kansen was niet het probleem in de wedstrijden van Nederland tegen Polen en Oostenrijk. Er waren voldoende schoten, maar de aanvallers hadden het vizier niet echt op scherp. Onder andere Reijnders en Memphis hadden enkele schoten die het doel maar net misten. Roemenië lijkt op papier een mindere tegenstander, dus de kansen zullen zeker komen voor Oranje.

Hup Holland!

1.90
6 of meer schoten op doel voor Nederland

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1187

JACKS:
100x JE INZET SPANJE-ENGELAND

Kies de EK winnaar en win €100!

Jacks geeft je 100x je inzet voor Spanje-Engeland. Zet €1 in op Spanje of Engeland en win 50x of 100x je inze!t

3 dagen geleden toegevoegd
1020

BETMGM:
50x JE INZET VOOR SPANJE-ENGELAND!

Wed €1 en win €50 als Nederland wint!

Maak nu een account aan bij BetMGM en krijg als bonus 50x je inzet voor de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland!

3 dagen geleden toegevoegd
Populaire promoties
Speel €10 en krijg €50!
Speel €10 & krijg €50 free bets
Kies de EK winnaar en win €100!
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P