fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Real Madrid – Manchester City

Voorbeschouwing en wedtips voor Real Madrid vs Manchester City

Op dinsdagavond speelt Real Madrid de heenwedstrijd van de kwartfinale tegen Manchester City. De de Champions League wedstrijd zal op dinsdag in Madrid worden gespeeld in het Santiago Bernabéu-stadion. Hier is de voorspelling voor deze wedstrijd van de experts van Betfans.nl.

SuperOdds voor deze wedstrijd

Voor nieuwe spelers zijn er SuperOdds van 50x of 100x je inzet beschikbaar.

 

➡️ 100x je inzet bij winst Real Madrid of City @ Jacks

➡️ 50x je in inzet als beide teams scoren @ Unibet

➡️ 50x je inzet voor winst Real Madrid of City @ TOTO

➡️ 100x je inzet bij winst Real Madrid of City @ Circus

Manchester City wordt als favoriet beschouwd

Manchester City van Guardiola is door de bookmakers getipt als favoriet voor de wedstrijd tegen Real Madrid. Dit is opvallend, aangezien de heenwedstrijd in Madrid gespeeld wordt. Normaal gesproken zou je verwachten dat de uitspelende ploeg in zo’n geval genoegen neemt met een gelijkspel, om vervolgens in de thuiswedstrijd de beslissing te forceren.

Wedtips Real Madrid - Manchester City

Beide teams scoren (1.58)

Beide teams scoren een goede gok

Beide ploegen lijken voor de aanval lijken te kiezen in deze wedstrijd. De statistieken liegen er niet om. Real Madrid scoorde in hun laatste 15 thuiswedstrijden in alle competities en hield in slechts 2 van hun laatste 7 Champions League-wedstrijden de nul. Manchester City is eveneens aanvallend ingesteld, met doelpunten in alle Champions League-wedstrijden dit seizoen (waarvan 7 wedstrijden met beide teams die scoren). Verder troffen beide teams elkaar de laatste 6 keer en eindigde maar liefst 5 keer de wedstrijd met goals aan beide kanten! Dit alles wijst erop dat de kans dat beide teams scoren zeer groot is.

Beide teams scoren (1.58)

Real Madrid met het thuisvoordeel

Real Madrid is dit seizoen een ware vesting in eigen huis. Met slechts één nederlaag in alle competities is Santiago Bernabéu een lastig te bespelen stadion. Manchester City, daarentegen, speelt de heenwedstrijd uit en zal waarschijnlijk genoegen nemen met een gelijkspel. Dit maakt de kans op een overwinning voor City erg klein.

Heenwedstrijd wordt vaak afgetast

De bookmakers verwachten een spannende en gelijkwaardige wedstrijd. De quotering voor een gelijkspel bij rust is dan ook erg interessant, met een waarde van 2.33. Dit betekent dat je met een inzet van €10, bij een correcte voorspelling, €23.30 wint!

De statistieken zijn in het voordeel bij deze voorspelling. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd. In de Champions League is het vaak lastig om in de uitwedstrijd te winnen, waardoor teams in de eerste helft vaak afwachtend spelen.

Real Madrid – Manchester City samenvatting

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1312

Wed op winst voor Max Verstappen in de F1 race van dit weekend en krijg 100x je inzet! Zet 1 euro in en win 100 euro. Claim het hier!

6 dagen geleden toegevoegd
399

TOTO:
50x JE INZET VOOR MAX VERSTAPPEN!

€50 als Max wint in Miami!

Krijg bij Toto 50x je inzet voor Max Verstappen in de GP van China op zondag 21 april! Maak de F1 race extra spannend met deze odd!

3 dagen geleden toegevoegd
156

Vind hier de nieuwste 100x of 50x je inzet voor Unibet! Plaats je bet op deze Uniboost en ontvang een odd van 100!

1 dag geleden toegevoegd
Populaire promoties
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P