fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » PSV – Vitesse

Voorbeschouwing en wedtips voor PSV vs Vitesse

Op zaterdag 13 april om 16:30 uur betreden PSV en Vitesse het veld in het Philips Stadion. De thuisploeg, PSV, staat op het punt om de kampioenstitel binnen te halen, terwijl Vitesse juist keihard moet vechten om degradatie te ontlopen

SuperOdds voor deze wedstrijd

Nieuwe spelers winnen maar liefst 50x hun inzet als PSV wint! Dezelfde promotie wordt aangeboden voor nieuwe spelers bij TOTO!

PSV jaagt op titel, Vitesse vecht tegen degradatie.

Vitesse staat laatste in de Eredivisie en is in vormcrisis: ze wonnen slechts 1 van hun laatste 13 wedstrijden. In tegenstelling is PSV thuis ongenaakbaar dit seizoen met 13 overwinningen in 14 Eredivisie wedstrijden. Een opvallend is dat Vitesse met gemiddeld 11 corners per wedstrijd de tweede meeste corners in de Eredivisie heeft.

Wedtips PSV - Vitesse

5.40
Gelijkspel / PSV Eindhoven
1.58
PSV wint en beide teams scoren niet
2.13
Bakayoko scoort

Vitesse gaat ingraven, PSV zoekt de aanval

De tactieken voor de wedstrijd tussen PSV en Vitesse lijken duidelijk: Vitesse gaat ingraven en PSV zoekt de aanval. De Arnhemmers zullen zich naar verwachting diep in eigen helft terugtrekken en met veel spelers verdedigen. Dit betekent dat PSV veel balbezit zal hebben, maar ook dat ze creatief zullen moeten zijn om door de Vitesse-defensie heen te breken.

5.40
Gelijkspel / PSV Eindhoven

Vitesse scoort moeizaam: kansen tegen PSV lijken klein

Vitesse heeft er dit seizoen duidelijk moeite mee om doelpunten te maken. In de laatste drie wedstrijden vonden ze slechts één keer het net. De Arnhemmers hebben met 22 doelpunten in 29 wedstrijden de zwakste aanval van de Eredivisie. En tegen PSV, de beste verdediging van de competitie met slechts 17 tegendoelpunten, lijkt de kans op doelpunten scoren erg klein.

1.58
PSV wint en beide teams scoren niet

Bakayoko op jacht naar doelpunt tegen Vitesse

Johan Bakayoko is de laatste weken in bloedvorm. De jonge PSV-aanvaller scoorde in twee van zijn laatste vier wedstrijden en hoopt zijn doelpuntenserie tegen Vitesse voort te zetten. De Belgische buitenspeler is goed in de kleine ruimtes door naar binnen te steken en snel te schieten.

2.13
Bakayoko scoort

PSV – Vitesse samenvatting

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1188

100x je inzet bij bookmaker Jacks voor Real Madrid - Bayern München op woensdag 8 mei? Zet 1 euro in en win 100 euro!

2 dagen geleden toegevoegd
1085

TOTO geeft 50x je inzet voor de finale van de Europa League! Kies jij voor winst van de Atalanta of Leverkusen? Zet 1 euro in win 50 euro!

12 uur geleden toegevoegd
1062

Nederlandse bookmaker Circus.nl geeft een bizarre SuperOdd van 100 keer je inzet voor nieuwe spelers. Lees meer over de actuele SuperOdd, de voorwaarden en ...

12 uur geleden toegevoegd
Populaire promoties
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P