fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Polen – Oostenrijk EK 2024 | Voorspelling en wedtips

Polen - Oostenrijk: Cruciaal Duel tussen Polen en Oostenrijk

Polen en Oostenrijk waren niet tevreden toen ze in december ontdekten dat ze samen met Frankrijk en Nederland in dezelfde groep zaten voor het EK 2024. Toen al leek deze onderlinge confrontatie cruciaal te worden voor beide landen.

Drie punten kunnen genoeg zijn om als één van de beste nummers drie door te gaan naar de achtste finales.

Als Frankrijk Polen verslaat en Nederland Oostenrijk klopt op de derde speeldag (wat niet gegarandeerd is), dan heeft de winnaar van deze wedstrijd de enige kans om Groep D te overleven. De verliezer van dit duel op vrijdag heeft een wonder nodig.

Ondanks nederlagen waren er toch positieve punten voor beide teams uit hun laatste wedstrijden.

Polen nam de leiding tegen Nederland, toen Adam Buska scoorde uit een hoekschop als vervanger van de geblesseerde Robert Lewandowski. Pas in de 83e minuut namen de Nederlanders voor het eerst de leiding, en hun 2-1 overwinning was met een klein verschil.

Wedtips Polen - Oostenrijk

2.17
Oostenrijk wint
1.94
Minder dan 2.5 doelpunten
3.85
Christoph Baumgartner scoort

Oostenrijk is onze favoriet

Gezien het verschil in individueel talent tussen Frankrijk en Oostenrijk, had laatstgenoemde altijd een sterke teamprestatie nodig om enige kans op succes te hebben tijdens de 90 minuten.

Dat is precies wat ze hebben geleverd – en dat kwam niet als een verrassing. Ralf Rangnick heeft een team gevormd dat meer is dan de som der delen.

Oostenrijk zal beter in staat zijn om deze wedstrijd te controleren, aangezien ze man-tegen-man niet onderdoen voor Polen. Hun energieke druk zal niet alleen leiden tot balverlies in het voordeel van Oostenrijk, maar zal ook zorgen dat Polen te makkelijk balbezit opgeeft.

2.17
Oostenrijk wint

De strijd om de derde plek

Zoals eerder vermeld, hebben beide teams een enorme stimulans om deze wedstrijd te winnen, aangezien dit hen in de race houdt voor de achtste finales. Dit kan hen echter voorzichtiger laten spelen dan anders.

Beide coaches weten dat een nederlaag in de wedstrijd van vrijdag hun kwalificatiekansen aan een zijden draadje laat hangen.

Bovendien was Polen tijdens de kwalificatieronden niet bepaald doeltreffend. Ze scoorden 10 keer in hun acht groepswedstrijden. Hun enige doelpunt tegen Nederland afgelopen weekend kwam uit een hoekschop.

Oostenrijk was succesvoller, maar Rangnick zal niet willen dat dit een open wedstrijd wordt. Pressen is centraal in zijn strategie, maar wordt gecontroleerd uitgevoerd.

Alles overwegend lijkt dit een wedstrijd te worden met weinig doelpunten.

1.94
Minder dan 2.5 doelpunten

Kansen voor Baumgartner

De beste kans tegen Frankrijk kwam voor Baumgartner, die in de eerste helft werd bediend door teamgenoot Marcel Sabitzer.

Het is geen toeval dat Baumgartner de beste kans van Oostenrijk kreeg. Hij speelde in een zeer aanvallende rol, net achter de enige spits Michael Gregoritsch.

Baumgartner heeft een uitstekende prestatie neergezet voor zijn land, met 15 doelpunten in 39 optredens voor Oostenrijk.

Polen liet Nederland gemakkelijk hun strafschopgebied binnenkomen op de eerste speeldag, en Rangnick zal Baumgartner opnieuw aanvallend opstellen.

3.85
Christoph Baumgartner scoort

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1187

JACKS:
100x JE INZET SPANJE-ENGELAND

Kies de EK winnaar en win €100!

Jacks geeft je 100x je inzet voor Spanje-Engeland. Zet €1 in op Spanje of Engeland en win 50x of 100x je inze!t

3 dagen geleden toegevoegd
1020

BETMGM:
50x JE INZET VOOR SPANJE-ENGELAND!

Wed €1 en win €50 als Nederland wint!

Maak nu een account aan bij BetMGM en krijg als bonus 50x je inzet voor de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland!

3 dagen geleden toegevoegd
Populaire promoties
Speel €10 en krijg €50!
Speel €10 & krijg €50 free bets
Kies de EK winnaar en win €100!
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P