fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Oostenrijk – Turkije EK 2024 | Voorspelling en wedtips

Oostenrijk - Turkije: Doelpunten in het verschiet

Oostenrijk en Turkije treffen elkaar dinsdagavond in Leipzig in de laatste wedstrijd van de achtste finales op het EK.

De Oostenrijkers begonnen bemoedigend met een 1-0 nederlaag tegen Frankrijk, waren uitstekend in de 3-1 overwinning op Polen en nog beter in de 3-2 zege op Oranje , waarmee ze de koppositie in Groep D veiligstelden.

Turkije won verdiend van Georgië (3-1) en Tsjechië (2-1), maar beide wedstrijden waren chaotisch en hun kwetsbaarheid in de verdediging werd blootgelegd in de 3-0 nederlaag tegen Portugal.

Wedtips Oostenrijk - Turkije

3.85
Oostenrijk wint en beide teams scoren
2.43
Sabitzer goal of assist
1.96
Meer dan 2.5 goals

Oostenrijk heeft meer kwaliteit

Oostenrijk en Turkije zijn misschien wel de meest vermakelijke teams om naar te kijken op dit EK, met beide teams scoorden in twee van hun drie groepswedstrijden. De manier waarop Oostenrijk de aanval zoekt is belangrijk geweest in hun eerdere wedstrijden, zelfs hun defensieve tekortkomingen maken Turkije nog steeds de underdog.

De wedstrijd van dinsdag zal waarschijnlijk geen herhaling worden van de 6-1 overwinning van Oostenrijk in maart, maar ze hebben tot nu toe uitstekend gepresteerd en lijken klaar om zich voor het eerst te kwalificeren voor de kwartfinales van een EK.

Een overwinning van Oostenrijk heeft je al een quotering van 2.00, wat volgens ons zeer interessant is. Wanneer je beide teams scoren hieraan toevoegt wordt de odd 3.85.

3.85
Oostenrijk wint en beide teams scoren

Sabitzer goal of assist

Marcel Sabitzer heeft zich hersteld van een moeilijke periode bij Manchester United en schittert hij nu bij Borussia Dortmund, waarmee hij de finale van de Champions League bereikte. Op het EK heeft hij zijn veelzijdigheid laten zien door verschillende rollen te vervullen. Nadat hij een penalty verdiende tegen Polen, scoorde hij zelf een goede goal tegen Nederland.

Sabitzer heeft in de drie wedstrijden negen doelpogingen gedaan en speelt altijd met een positieve, aanvallende instelling. Hij heeft elke minuut gespeeld voor Oostenrijk en zal zeker starten tegen Turkije. Met zijn optimisme en scorend vermogen kan hij opnieuw een belangrijke rol spelen voor Oostenrijk.

2.43
Sabitzer goal of assist

Goals verwacht

Gezien de agressieve aanvallende speelstijl van Oostenrijk, in combinatie met een soms chaotische spel van Turkije verwachten wij dat er zeker goals zullen vallen in deze wedstrijd. Zoals Oostenrijk druk zette tegen Nederland, zullen er voor Turkije ook zeker mogelijkheden komen om te scoren.

1.96
Meer dan 2.5 goals

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1187

JACKS:
100x JE INZET SPANJE-ENGELAND

Kies de EK winnaar en win €100!

Jacks geeft je 100x je inzet voor Spanje-Engeland. Zet €1 in op Spanje of Engeland en win 50x of 100x je inze!t

2 dagen geleden toegevoegd
1020

BETMGM:
50x JE INZET VOOR SPANJE-ENGELAND!

Wed €1 en win €50 als Nederland wint!

Maak nu een account aan bij BetMGM en krijg als bonus 50x je inzet voor de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland!

2 dagen geleden toegevoegd
Populaire promoties
Speel €10 en krijg €50!
Speel €10 & krijg €50 free bets
Kies de EK winnaar en win €100!
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P