fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Nederland – Turkije EK 2024 | Voorspelling en wedtips

Nederland - Turkije: Op naar de halve finale

Nederland neemt het in Berlijn op tegen Turkije in de kwartfinale van Euro 2024 op zaterdag om 21:00, na een indrukwekkend optreden tegen Roemenië in de achtste finale, die met 3-0 werd gewonnen. Oranje heeft nog niet het beste van zichzelf laten zien dit toernooi, maar lijkt nu op stoom te komen in de knock-outfase.

Turkije won de vorige wedstrijd met een klinische en vastberaden prestatie van Oostenrijk en zal waarschijnlijk hetzelfde moeten doen tegen Nederland om kans te maken.

Vermoedelijke opstellingen:

Nederland: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake; Schouten, Reijnders; Malen, Simons, Gakpo; Depay.

Turkije: Gunok; Muldur, Kaplan, Bardakci, Kadioglu; Ayhan, Yokuslu; Yildiz, Calhanoglu, Yilmaz; Guler.

Wedtips Nederland - Turkije

2.90
Gakpo scoort
1.62
Nederland wint
2.25
Nederland 7 of meer schoten op doel

Koning Gakpo

Cody Gakpo, wat een man. Hij is op zijn best tijdens internationale toernooien. Hij maakte indruk op het WK 2022 in Qatar, wat hem zijn transfer naar Liverpool opleverde, en hij is dé grote man voor Oranje op het EK in Duitsland.

Met zijn prachtige doelpunt tegen Roemenië staat zijn teller nu op drie goals dit EK. Turkije zal zich dan ook vooral op hem richten in deze wedstrijd.

Hij heeft tien schoten gelost in vier wedstrijden, waarvan zeven op doel. Aangezien we denken dat we wat vermoeide benen zullen zien bij Turkije, verwachten we dat hij genoeg kansen zal krijgen in Berlijn en hopelijk weer een goaltje meepikken.

2.90
Gakpo scoort

Hup Holland

Na de goede prestatie tegen Roemenië en het meer dan goede veldspel kunnen we als Nederlanders eigenlijk niks anders voorspellen dan winst voor Oranje. Wanneer je Turkije en Nederland op elke positie tegenover elkaar zet, is Oranje overduidelijk de favoriet en zouden we de halve finale moeten bereiken. We onderschatten Turkije zeker niet, maar de kwaliteit op het veld zal de doorslag moeten geven. Voor Nederland krijg je een quotering van 1.62, deze zou je nog kunnen verhogen door in te zetten op winst voor Nederland met meer dan 1 doelpunt verschil. Dat levert je een odd op van 2.60.

1.62
Nederland wint

Vol op de aanval

We geven toe; deze wedtips zijn erg pro-Nederland, maar we kunnen moeilijk onze oranje bril afzetten.

In de poulewedstrijden tegen Polen en Oostenrijk creërde Oranje al veel kansen, en tegen Roemenië werd hier nog een schepje bovenop gedaan. Wanneer Nederland het weer kan opbrengen om dit spel op de mat te leggen zullen er voldoende schoten op doel komen tegen Turkije.

2.25
Nederland 7 of meer schoten op doel

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1187

JACKS:
100x JE INZET SPANJE-ENGELAND

Kies de EK winnaar en win €100!

Jacks geeft je 100x je inzet voor Spanje-Engeland. Zet €1 in op Spanje of Engeland en win 50x of 100x je inze!t

2 dagen geleden toegevoegd
1020

BETMGM:
50x JE INZET VOOR SPANJE-ENGELAND!

Wed €1 en win €50 als Nederland wint!

Maak nu een account aan bij BetMGM en krijg als bonus 50x je inzet voor de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland!

2 dagen geleden toegevoegd
Populaire promoties
Speel €10 en krijg €50!
Speel €10 & krijg €50 free bets
Kies de EK winnaar en win €100!
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P