fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Nederland – Frankrijk EK 2024 | Voorspelling en wedtips

Nederland - Frankrijk: Kan Nederland de Fransen verrassen?

Wie is er klaar voor een titanenstrijd in Groep D bij Euro 2024? Nederland neemt het vrijdagavond (21:00, Nederland 1) op tegen Frankrijk, waarbij de koppositie te winnen valt als een van beide teams de volle drie punten pakt. Het team van Ronald Koeman maakte een comeback tegen Polen om hun openingswedstrijd te winnen, terwijl Frankrijk nogal geluk had bij hun eerste overwinning tegen Oostenrijk.

Het team van Didier Deschamps had een eigen doelpunt nodig om met 1-0 te winnen, maar de overwinning kwam met een dure rekening. Kylian Mbappe brak zijn neus en speelt waarschijnlijk niet tegen Nederland. Als hij terugkeert, moet hij een beschermend masker dragen. Maar kan het team van de wereldkampioenen van 2018 zonder hem?

Wedtips

3.45
Gelijkspel
1.85
Minder dan 2.5 doelpunten
1.61
Gakpo minimaal 1 schot op doel

Een evenwichtige wedstrijd

Ik zou Frankrijk met overtuiging gesteund hebben als ze Mbappé tot hun beschikking hadden, maar nu hij geblesseerd is, ben ik veel minder zeker. Hij brengt zoveel naar dit team en zijn sterrenkwaliteit lijkt altijd het verschil te maken op cruciale momenten. Zelfs in die matige prestatie tegen Oostenrijk was het zijn slimme beweging en voorzet die leidden tot het eigen doelpunt waarmee de wedstrijd werd gewonnen.

Zonder hem, en met Olivier Giroud waarschijnlijk als zijn vervanger, verandert het hele systeem van Frankrijk. Ze missen de snelheid om Virgil van Dijk en zijn medeverdedigers in centrale gebieden te verontrusten, en de Nederlanders zullen vertrouwen hebben dat ze Frankrijk op afstand kunnen houden. Nederland liet een slordig doelpunt uit een stilstaande situatie tegen Polen toe, maar was solide in het open spel. Met dat getalenteerde viertal achterin denk ik dat ze goede kansen zien om hier minstens een punt te pakken.

Gezien de verdedigende kwaliteit van het Franse team, verwacht ik niet dat Nederland een overwinning kan boeken. Een gelijkspel lijkt het meest waarschijnlijke resultaat.

3.45
Gelijkspel

Minder dan 3 doelpunten

Ik verwacht een niet al te spectaculaire wedstrijd. Beide ploegen hebben misschien wel de beste verdediging van het toernooi.

Tegen Polen had Nederland genoeg kansen om 3 doelpunten te maken, maar tegen de verdediging van Frankrijk met Kounde, Upamecano, Saliba en Hernandez, verwacht ik niet dat Memphis Depay zijn aanvallende teamgenoten veel kansen krijgen. Minder dan 2,5 doelpunten is dan ook een logische wedtip.

1.85
Minder dan 2.5 doelpunten

Cody Gakpo in zijn favoriete rol bij Oranje

De speler van Liverpool maakte grote indruk tegen Polen en hoewel de meeste aandacht uitging naar Depay in de aanloop, was het Gakpo de speler die er bovenuit steeg. Hij maakte het openingsdoelpunt en was voortdurend een dreiging vanaf de linkerflank, met in totaal twee schoten op doel tegen Polen. De vleugelspeler zou tegen Frankrijk minstens één keer het doel moeten kunnen vinden.

1.61
Gakpo minimaal 1 schot op doel

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1017

CIRCUS: 100x JE INLEG VOOR MAX | GP HONGARIJE

Pak 100 euro met de GP op Hungaroring!

Wed op winst voor Max Verstappen in de F1 race van dit weekend en krijg 100x je inzet! Zet 1 euro in en win 100 euro. Claim het hier!

3 dagen geleden toegevoegd
54

BETMGM:
50x JE INZET VOOR MAX VERSTAPPEN!

Wint Max? Dan win jij 50 euro!

50X JE INZET Wed €1 en win €50 Minimale storting €10 Winst direct opneembaar CLAIM BONUS .titels { display: ...

1 dag geleden toegevoegd
Populaire promoties
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.