fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Nederland – Engeland EK 2024 | Voorspelling en wedtips

Nederland - Engeland: Op naar de finale!

We waarschuwen alvast, deze voorspelling en wedtips zullen niet geheel objectief zijn. We hopen (en verwachten!) dat Oranje ten koste van Engeland de finale van het EK 2024 zal halen.

“Het wordt een geweldige avond tussen twee grote landen – een historische avond,” voorspelde Ronald Koeman na de overwinning op Turkije, waarmee Nederland voor het eerst sinds 2004 de halve finale van het EK bereikte. Engeland, daarentegen, staat voor de tweede keer op rij in de halve finale. “Als we deze teamgeest en saamhorigheid blijven tonen, weet ik zeker dat we tot het einde kunnen doorgaan en alles kunnen winnen,” zei verdediger Ezri Konsa vol vertrouwen na de kwartfinale-overwinning op Zwitserland na penalty’s. Het wordt een wedstrijd op het scherpst van de snede.

Vermoedelijke opstellingen:

Nederland: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Simons, Reijnders; Malen, Depay, Gakpo

Engeland: Pickford; Walker, Stones, Guéhi; Saka, Mainoo, Rice, Shaw; Bellingham, Foden; Kane

Wedtips Nederland - Engeland

2.10
Nederland naar de finale
7.00
Xavi Simons assist
4.70
Memphis scoort

Hup Holland hup

Nederland behaalde op wilskracht deze halve finale na een meeslepend gevecht tegen Turkije. Voetballend was het misschien niet altijd even goed, en aan geluk ontbrak het zeker niet, de vechtlust was er zeker. We kunnen stellen dat het met de teamgeest van Oranje zeker goed zit. Wanneer het voetballend ook nog wat soepeler gaat lopen, is Nederland een meer dan geduchte tegenstander voor Engeland.

De Engelsen weten nog niet te overtuigen, en ook in de kwartfinale tegen Zwitserland was het niet sprankelend. Individueel heeft Engeland misschien op enkele posities betere spelers dan Nederland, het team als geheel steekt er zeker niet met kop en schouders bovenuit.

Nederland wordt als lichte underdog gezien getuige de odd van 2.10 om de finale te behalen. Wij zien value in deze quotering, dus wij zetten hem zeker!

2.10
Nederland naar de finale

Assist Xavi Simons

Hij was voor veel buitenstaanders niet onomstreden (weinig rendement, egoïstisch, brengt te weinig), maar gelukkig hield Koeman vertrouwen in Xavi Simons. Hij was belangrijk met een assist tegen Oostenrijk en Roemenië en ook in het rijtje met ‘key passes’ scoort hij in de top dit EK. Met een odd van 7.00 vinden we inzetten op een assist voor Xavi zeker de moeite waard.

7.00
Xavi Simons assist

Memphis scoort

Geen speler van het Nederlands elftal die dit EK meer kritiek te verduren krijgt dan Memphis Depay. Zijn teller staat voorlopig op 1 goal dit toernooi, maar met het spel wat Koeman voor ogen heeft blijft Memphis de beste keus in de spits. We weten dat hij de kwaliteiten heeft, en die kunnen er tegen Engeland zomaar uit komen. Een odd vanm 4.70 voor een goal van de spits van Oranje kunnen we niet laten liggen.

Hup Holland!

4.70
Memphis scoort

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1187

JACKS:
100x JE INZET SPANJE-ENGELAND

Kies de EK winnaar en win €100!

Jacks geeft je 100x je inzet voor Spanje-Engeland. Zet €1 in op Spanje of Engeland en win 50x of 100x je inze!t

2 dagen geleden toegevoegd
1020

BETMGM:
50x JE INZET VOOR SPANJE-ENGELAND!

Wed €1 en win €50 als Nederland wint!

Maak nu een account aan bij BetMGM en krijg als bonus 50x je inzet voor de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland!

2 dagen geleden toegevoegd
Populaire promoties
Speel €10 en krijg €50!
Speel €10 & krijg €50 free bets
Kies de EK winnaar en win €100!
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P