fbpx

Top promotie:

โ‚ฌ10 zonder storting!

KKD GOALSCORER | Topscorer en outsider tips

Met 8 KKD wedstrijden is er weer genoeg keuze voor mooie goalscorer tips, we hebben er vandaag twee!

Speel โ‚ฌ5 en krijg 125 FREE SPINS!

PEC Zwolle gaat op bezoek bij FC Eindhoven, met een odd van 1.70 verwachten de bookies een redelijk lastige uitwedstrijd voor PEC. De doelpuntenmaker odds voor liggen dan ook hoger dan normaal. Topscorer bij PEC Zwolle is Lennart Thy met 16 goals. Vorige week scoorde hij twee keer tegen Jong FC Utrecht. Als hij scoort krijg je een odd van 2.37, een mooie odd in onze ogen! De hoogste odd vind je bij Holland Casino. Scoren + winnen heeft een odd van 3.25.

De tweede tip halen we uit de wedstrijd De Graafschap-Heracles. Heracles mist erg veel spelers, waaronder Hansson en Laursen (samen goed voor 31 goals en 25 assists). Voor deze match kiezen we dan ook een speler van De Graafschap. Devin Haen (odd van 5.00 bij Toto) en Camiel Neghli (odd van 5.20 bij Jacks) zijn mooie kanshebbers!

Thy scoort (en wint)

Hoogste odd:

2.37 / 3.25

Neghli / Haen scoort

Hoogste odd:

5.20 / 5.00

Beste deals
Wed โ‚ฌ10 & krijg โ‚ฌ50 free bets!
Wed โ‚ฌ50 & krijg โ‚ฌ50
Zet โ‚ฌ1 in en win โ‚ฌ100!
Licentiehouders NL
771777bet365CircusJacks.nlLeovegasLiveScore BetTotoUnibet
BetFans
Logo
Leeftijd_controle

Welkom bij BetFans.nl

Wat is je leeftijd?

Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.