fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Kan PSG thuis de achterstand ombuigen tegen Dortmund?

Kan PSG thuis de achterstand ombuigen tegen Dortmund?

De bookmakers verwachten vanavond dat PSG gemakkelijk zal winnen van Borussia Dortmund en geeft PSG zelfs het voordeel om de finale te halen met een quotering van 1.65. Voor winst PSG krijg je 1.48 keer je inleg en voor Dortmund 7.00 keer! Onze wedtip experts analyseren en geven je drie tips. 

SuperOdds

Ontvang bij bookmaker Circus Superodds van 100x je inleg als PSG of Dortmund de wedstrijd wint.

Statistieken tussen PSG en Dortmund

De statistieken tussen PSG en Dortmund zijn in evenwicht. Beide teams speelde 7 Europese wedstrijden tegen elkaar waarvan beide teams 2 keer won. Driemaal eindigde het dus in een gelijkspel. De teams zijn redelijk in evenwicht al vinden de bookmakers dat PSG een grotere kans heeft om door te gaan naar de finale.

Wedtips

9.00
Fullkrug en Mbappe beide min. 2 schoten op doel
4.00
X/2 en beide teams scoren
1.68
Minder dan 3.5 doelpunten

Spitsen beide in vorm

Beide spitsen hadden in de heenwedstrijd een schot tussen de palen. De quotering die Circus geeft voor minimaal 2 schoten per speler is flink hoog (9.00!).

9.00
Fullkrug en Mbappe beide min. 2 schoten op doel

Bookmakers beschouwen PSG als favoriet

Door bookmakers wordt PSG als grote favoriet beschouwd maar daar denken wij anders over. De teams zijn in evenwicht, ook in de voorgaande wedstrijden die ze speelde. De quotering van 4.00 bij Unibet heeft een goede value.

4.00
X/2 en beide teams scoren

Dortmund in de verdedigende stellingen

Dortmund zal vanaf minuut 1 een voorsprong moeten verdedigen. De club zal waarschijnlijk terughoudend beginnen loerend op de counter.

1.68
Minder dan 3.5 doelpunten

Kan PSG thuis de achterstand ombuigen tegen Dortmund? samenvatting

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1188

100x je inzet bij bookmaker Jacks voor Real Madrid - Bayern München op woensdag 8 mei? Zet 1 euro in en win 100 euro!

2 dagen geleden toegevoegd
1085

TOTO geeft 50x je inzet voor de finale van de Europa League! Kies jij voor winst van de Atalanta of Leverkusen? Zet 1 euro in win 50 euro!

12 uur geleden toegevoegd
1062

Nederlandse bookmaker Circus.nl geeft een bizarre SuperOdd van 100 keer je inzet voor nieuwe spelers. Lees meer over de actuele SuperOdd, de voorwaarden en ...

12 uur geleden toegevoegd
Populaire promoties
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P