fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Go Ahead Eagles – Feyenoord

Voorbeschouwing en wedtips voor Go Ahead vs Feyenoord

De kersverse bekerwinnaar speelt donderdagavond om 21:00 een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Geen gemakkelijke wedstrijd voor de Rotterdammers, wat zeggen de bookmakers? Wij zochten het voor je uit met 3 wedtips! 

SuperOdds Feyenoord

Voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles krijg je 50x je inleg als Feyenoord wint met deze SuperOdds

Is Feyenoord voldoende gefocust?

Feyenoord heeft historisch gezien een groot voordeel tegen Go Ahead Eagles. In de laatste 14 ontmoetingen wonnen ze maar liefst 9 keer, tegenover 4 overwinningen voor Go Ahead Eagles. Eén keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Dit seizoen presteert Go Ahead Eagles daarentegen sterk. Slechts 1 keer werd verloren in de laatste 6 duels. Feyenoord werd afgelopen zondag beker kampioen en is al zeker van de 2e plaats, kunnen zij zich voldoende motiveren?

Wedtips Go Ahead - Feyenoord

2.65
Go Ahead Eagles of gelijkspel
2.45
Minder dan 2.5 doelpunten
2.11
Beide teams scoren niet

Feyenoord met een kater

Afgelopen weekend heeft Feyenoord een zware strijd moeten doorstaan tegen NEC, waarin ze geen beste wedstrijd speelde. Plek 2 is al veiliggesteld en trainer Arne Slot voert gesprekken met Liverpool over een transfer. De ploeg van Go Ahead Eagles daarentegen is thuis ijzersterk. Ze spelen nog voor de Play-offs van de Conference League.

2.65
Go Ahead Eagles of gelijkspel

Weinig doelpunten bij Feyenoord

In Deventer verwachten we een gelijkwaardige tegenstander, waar Feyenoord de laatste wedstrijden veel moeite mee heeft gehad. De ploeg won nipt of speelde gelijk (zoals uit bij Volendam). We denken dan ook dat er weinig doelpunten zullen vallen.

2.45
Minder dan 2.5 doelpunten

Sterke verdediging

Go Ahead Eagles zal tevreden zijn met een gelijkspel en wellicht wat terughoudender zijn in hun aanvalsspel. De verdediging van Feyenoord is bovendien in bloedvorm en heeft de laatste 4 wedstrijden geen tegendoelpunt geïncasseerd. Zelf komen ze in de laatste wedstrijden ook niet heel vaak tot scoren.

2.11
Beide teams scoren niet

Go Ahead Eagles – Feyenoord samenvatting

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1188

100x je inzet bij bookmaker Jacks voor Real Madrid - Bayern München op woensdag 8 mei? Zet 1 euro in en win 100 euro!

2 dagen geleden toegevoegd
1085

TOTO geeft 50x je inzet voor de finale van de Europa League! Kies jij voor winst van de Atalanta of Leverkusen? Zet 1 euro in win 50 euro!

12 uur geleden toegevoegd
1062

Nederlandse bookmaker Circus.nl geeft een bizarre SuperOdd van 100 keer je inzet voor nieuwe spelers. Lees meer over de actuele SuperOdd, de voorwaarden en ...

12 uur geleden toegevoegd
Populaire promoties
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P