Meer ▼

Top promotie:
€10 zonder storten!

FRIDAY DOUBLE | Het weekend is begonnen!

Na een succesvolle verdubbelaar staat de 2de van deze week online. Met dit keer op het programma: de Premier League en Eerste divisie.

€50 FREE BETS

€10 NO DEPOSIT

€60 FREE BETS

€250 FREE BET

De Friday Double is een combinatie bet van twee waarin wij er simpelweg vanuit gaan dat Heracles Almelo vanavond een goaltje zal prikken thuis tegen Telstar. De tweede gecombineerde singlebet is beide teams scoren niet tussen Fulham en Wolves.


Beide teams weten het achterin goed dicht te houden maar scoren ook moeilijk. Wolves is dit seizoen het slechts scorende team uit de Premier League met slechts 17 goals uit 23 wedstrijden. Beide teams sprokkelen de 3 punters vaak binnen met een magere 1-0 overwinning waarbij verdedigen de beste aanval is.


Topscorer van Fulham Mitrovic is momenteel niet fit en zal waarschijnlijk niet starten bij Fulham. Zonder deze goaltjesdief zullen zij nog moeilijker het net gaan vinden.

 

Heracles scoort & Fulham - Wolves: niet beide scoren

Hoogste odd:

2.05

Beste deals
Beste Bookmakers
bet365BetCityCircusHolland CasinoJacks.nlLiveScore BetTotoUnibetZebet
Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
OK
BetFans
Logo