fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Frankrijk – België EK 2024 | Voorspelling en wedtips

Frankrijk - België: Les Bleus stoten door naar de kwartfinales

Een spannende achtste finale staat op het programma met de confrontatie tussen Frankrijk en België. Hoewel beide teams niet hun beste spel hebben laten zien tot nu toe, zijn ze wel ongeslagen en hebben ze beide slechts één doelpunt tegen gekregen.

Frankrijk, ondanks de hoge verwachtingen, heeft nog niet kunnen overtuigen op dit EK. Ze hebben moeite gehad om hun dominantie om te zetten in doelpunten en hun aanvallend spel oogt soms wat onsamenhangend.

België daarentegen had geluk dat ze niet werden uitgeschakeld door Oekraïne. Ze hebben moeite gehad om hun stempel te drukken op wedstrijden en leken soms kwetsbaar achterin.

Wedtips Frankrijk - België

1.95
Frankrijk wint
2.08
Beide teams scoren
1.80
Kanté 1 of meer schoten

Kwaliteit geeft de doorslag

Het is lastig te voorspellen wie deze wedstrijd gaat winnen, want beide ploegen hebben tot nu toe niet echt kunnen overtuigen. Frankrijk heeft echter de ervaring om op het juiste moment een tandje bij te zetten. Deschamps zal niet tevreden zijn met wat hij tot nu toe heeft gezien en hij zal meer eisen van zijn team, nu er geen vangnet meer is.

Frankrijk is iets beter geweest dan België, maar het verschil is niet groot. Les Bleus hebben wel een veel sterkere selectie dan de Rode Duivels en we verwachten dat dit het verschil zal maken in deze achtste finale.

1.95
Frankrijk wint

Beide teams scoren

We zien Frankrijk deze wedstrijd binnen 90 minuten winnen, maar we denken dat België ook zal scoren. Hun aanvallers zijn tot nu toe nog niet op dreef geweest, maar ze hebben nog steeds genoeg talent om de Franse verdediging problemen te bezorgen. Met een odd van 2.08 is dit een interessante optie.

2.08
Beide teams scoren

Afstandsschoten van Kanté

Over het algemeen heeft Frankrijk nog niet het niveau gehaald dat van hen werd verwacht in Duitsland, maar oud-Chelsea middenvelder N’Golo Kanté heeft tot nu toe een uitstekend toernooi gespeeld. De 33-jarige controleerde het spel vanaf het middenveld en zocht ook af en toe de aanval op, met twee schoten in de tweede groepswedstrijd tegen Nederland. Hij deed dat nog eens dunnetjes over tegen Polen, hoewel hij in de laatste groepswedstrijd na een uur werd gewisseld door Deschamps.

Kanté zal opnieuw het voortouw willen nemen tegen België en hij lijkt in de stemming te zijn om van afstand uit te halen als de kans zich voordoet. Een schot heeft een odd van 1.80, een schot op doel heeft zelfs een odd van 5.50.

1.80
Kanté 1 of meer schoten

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1187

JACKS:
100x JE INZET SPANJE-ENGELAND

Kies de EK winnaar en win €100!

Jacks geeft je 100x je inzet voor Spanje-Engeland. Zet €1 in op Spanje of Engeland en win 50x of 100x je inze!t

3 dagen geleden toegevoegd
1020

BETMGM:
50x JE INZET VOOR SPANJE-ENGELAND!

Wed €1 en win €50 als Nederland wint!

Maak nu een account aan bij BetMGM en krijg als bonus 50x je inzet voor de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland!

3 dagen geleden toegevoegd
Populaire promoties
Speel €10 en krijg €50!
Speel €10 & krijg €50 free bets
Kies de EK winnaar en win €100!
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P