fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Engeland – Slowakije EK 2024 | Voorspelling en wedtips

Engeland - Slowakije: Slaapverwekkende Engelsen

Engeland heeft het gehaald tot de knock-outfase van Euro 2024, maar zonder te overtuigen. Ze hebben wel de lastige kant van het schema vermeden met tegenstanders als Duitsland, Portugal, Spanje en Frankrijk. De ‘Three Lions’ treffen Slowakije in de achtste finale in Gelsenkirchen op zondag en hopen hun teleurstellende groepsfase achter zich te laten.

Slowakije is blij om in deze positie te zijn en ruikt kansen, gezien het feit dat Engeland tot nu toe weinig heeft laten zien. Hebben ze de kwaliteiten om te verrassen tegen de Engelsen?

Wedtips Engeland - Slowakije

2.33
Gelijkspel bij rust
2.40
Haraslin 1 of meer schoten op doel
2.10
Kane scoort

Voorzichtigheid verwacht

Na de laatste twee wedstrijden zijn de Engelse fans niet erg optimistisch over wat de ze dit EK kunnen bereiken, hoewel ze opgelucht zijn dat ze aan deze kant van het speelschema zitten. Het zal niet makkelijk worden maar de ploeg van Gareth Southgate kan het zich niet veroorloven om zo inspiratieloos te spelen als tot nu toe. Slowakije zal zich niet zomaar gewonnen geven en zal proberen Engeland het moeilijk te maken.

We verwachten een voorzichtige eerste helft die in een gelijkspel eindigt.

2.33
Gelijkspel bij rust

Lukas Haraslin schot op doel

Slowakije verloor twee keer van Portugal in de kwalificatie, maar won zeven van de acht andere wedstrijden en zal vol vertrouwen zijn tegen een Engeland dat onder druk staat.

Engeland had minder schoten op doel dan Servië (6-5) en Denemarken (16-12). De Sloveense aanvallers Andraz Sporar en Benjamin Sesko hadden samen drie schoten in hun laatste wedstrijd.

De Slowaakse vleugelspeler Lukas Haraslin kan Jordan Pickford in het Engelse doel testen en het is een interessante optie om te wedden dat hij een schot op doel zal hebben in deze achtste finale

2.40
Haraslin 1 of meer schoten op doel

Kane scoort

De Engelse aanvoerder Kane heeft tot nu toe moeite gehad op dit EK, met slechts één doelpunt in de 1-1 tegen Denemarken. Met slechts tien balcontacten in het strafschopgebied van de tegenstander staat hij gelijk met onder andere de Duitse linksback Maximilian Mittelstadt en de Tsjechische middenvelder Tomas Soucek.

Toch is Kane een speler die vaak beter wordt naarmate een toernooi vordert. Hij scoorde zes doelpunten in zijn laatste zes wedstrijden in de knock-outfase van grote internationale toernooien (twee op het WK 2022 en vier op Euro 2020). Zijn totaal van zeven knock-outdoelpunten is een record voor Engeland. Met een odd van 2.10 is een goal voor Harry Kane een goede optie om te overwegen.

2.10
Kane scoort

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1187

JACKS:
100x JE INZET SPANJE-ENGELAND

Kies de EK winnaar en win €100!

Jacks geeft je 100x je inzet voor Spanje-Engeland. Zet €1 in op Spanje of Engeland en win 50x of 100x je inze!t

3 dagen geleden toegevoegd
1020

BETMGM:
50x JE INZET VOOR SPANJE-ENGELAND!

Wed €1 en win €50 als Nederland wint!

Maak nu een account aan bij BetMGM en krijg als bonus 50x je inzet voor de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland!

3 dagen geleden toegevoegd
Populaire promoties
Speel €10 en krijg €50!
Speel €10 & krijg €50 free bets
Kies de EK winnaar en win €100!
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P