fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Duitsland – Schotland EK 2024 | Voorspelling en wedtips

Duitsland - Schotland voorspelling: Wed op een Schots goaltje in de EK 2024 openingswedstrijd

Het EK 2024 begint vrijdagavond in stijl wanneer Duitsland en Schotland het grote voetbalfeest aftrappen. De druk voor de Duitsers om deze wedstrijd in München goed voor de dag te komen is uiteraard immens. Wij verwachten een zege voor Duitsland, bekijk in dit artikel al onze wedtips én voorspelling voor deze eerste EK wedstrijd.

Wedtips Duitsland - Schotland

2.20
Beide teams scoren
2.85
Beide teams scoren + geen gelijkspel
9.00
Correcte score 2-1

De meeste kenners en gokkers verwachten dat Duitsland vrijdag drie punten binnenhaalt en hun toernooi perfect begint. Julian Nagelsmann’s mannen hebben thuisvoordeel en zullen worden aangemoedigd door een groot publiek in de Allianz Arena. Ze versloegen de voormalige Europese kampioen Griekenland met 2-1 in hun laatste oefenwedstrijd, en je kunt inzetten op een overwinning van Duitsland tegen Schotland voor een odd van 1.28. Zo’n lage odd is wat ons betreft niet de moeite waard.

Beide teams scoren

Het EK voetbal barst los en het belooft een zomer vol spanning en sensatie te worden! In de komende weken zien we geweldige hoogtepunten en pijnlijke dieptepunten, maar welke ploeg trapt af met een overwinning? Duitsland lijkt de logische keuze tegen een gehavend Schots team, maar de quoteringen zijn niet erg aantrekkelijk.

We zoeken naar meer value en kiezen voor “beide teams scoren” als onze topweddenschap. De statistieken laten zien dat deze weddenschap de laatste vier keer raak was, inclusief een spectaculaire 3-2 overwinning van Duitsland tegen Schotland in Glasgow. Hoewel Duitsland de favoriet is, heeft Schotland genoeg aanvallend talent om ook het net te vinden. Dit belooft een doelpuntrijke wedstrijd te worden!

2.20
Beide teams scoren

Beide teams scoren + geen gelijkspel

Volgens de statistieken is een gelijkspel al sinds 2003 (1-1) niet meer voorgekomen tussen deze twee landen. Toch belooft het altijd een spannende wedstrijd te worden. In de laatste zes ontmoetingen was er steeds maximaal één doelpunt verschil, waarbij Duitsland in 1992 met 2-0 won. We verwachten opnieuw een strijdlustige wedstrijd.

In lijn met onze vorige tip, zoeken we naar een weddenschap met een hogere quotering waarbij beide teams scoren én de wedstrijd niet in een gelijkspel eindigt. Bij deze weddenschap maakt het niet uit wie er wint, zolang beide teams scoren en het geen gelijkspel wordt. Aangezien er een spannende wedstrijd wordt verwacht, belooft dit een interessante gok te worden!

2.85
Beide teams scoren + geen gelijkspel

Correcte score: 2-1

Wil je knallend het EK 2024 inluiden met een weddenschap op Duitsland tegen Schotland met een hoge quotering? Dan hebben we dé tip voor je: een voorspelling van de exacte score!

We zetten in op Duitsland 2-1 Schotland met een aantrekkelijke quotering van 9.00.

De statistieken wijzen uit dat een weddenschap op een 2-1 overwinning voor Duitsland je de laatste drie keer twee keer winst had opgeleverd, en beide keren in de voorgaande wedstrijden die in Duitsland werden gespeeld. De meest recente wedstrijd eindigde in een 3-2 overwinning voor Duitsland en we verwachten opnieuw een spannende en vermakelijke pot!

9.00
Correcte score 2-1

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1187

JACKS:
100x JE INZET SPANJE-ENGELAND

Kies de EK winnaar en win €100!

Jacks geeft je 100x je inzet voor Spanje-Engeland. Zet €1 in op Spanje of Engeland en win 50x of 100x je inze!t

2 dagen geleden toegevoegd
1020

BETMGM:
50x JE INZET VOOR SPANJE-ENGELAND!

Wed €1 en win €50 als Nederland wint!

Maak nu een account aan bij BetMGM en krijg als bonus 50x je inzet voor de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland!

2 dagen geleden toegevoegd
Populaire promoties
Speel €10 en krijg €50!
Speel €10 & krijg €50 free bets
Kies de EK winnaar en win €100!
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P