Meer ▼

Top promotie:
€10 zonder storten!

COMBO | BTTS in NL, Duitsland en Frankrijk

Voor deze combo tip kiezen we 3 wedstrijdjeswaar we verwachten dat beide teams scoren!

€50 FREE BETS

€10 NO DEPOSIT

€60 FREE BETS

€250 FREE BET

Sparta – Heerenveen
Sparta is aan een geweldig seizoen bezig en won 4 van de laatste 5 wedstrijden. Heerenveen verloor van de laatste 5 wedstrijden alleen van Ajax. De Friezen houden nauwelijks de nul, in de laatste 13 wedstrijden lukte dat maar 1x. Met Sydney van Hooijdonk in topvorm zijn de odds voor BTTS interessant voor deze wedstrijd.

Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach
Frankfurt moet voor de winst gaan als ze nog Europees voetbal willen halen, Mönchengladbach staat met hun 10e plaats een beetje in niemandsland. In wedstrijden van Eintracht Frankfurt werd in 18 van de 27 wedstrijden door beide teams gescoord, het hoogste van de Bundesliga.

PSG – Lens
Een topwedtrijd in de Ligue 1 tussen de nummer 1 en 2. PSG heeft thuis al 7 wedstrijden niet de nul gehouden en tegen het in vorm verkerende Lens (en Openda) verwachten wij wel wat goals.

wedtip btts

Speel deze tip mee!

Hoogste odd:

4.90

Beste deals
Beste Bookmakers
bet365BetCityCircusHolland CasinoJacks.nlLiveScore BetTotoUnibetZebet
Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
OK
BetFans
Logo