fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Borussia Dortmund – PSG

Dortmund ontvangt PSG thuis in de halve finale Champions League. Wie is de favoriet?

Volgens de bookmakers belooft het een gelijkwaardige heenwedstrijd te worden tussen Borussia Dortmund en PSG. De beste quotering voor Dortmund vind je momenteel bij Circus (2.90). Voor winst PSG krijg je maximaal 2.55 keer je inzet. In deze voorbeschouwing delen we 3 interessante wedtips.

SuperOdds 100x je inzet

Krijg als nieuwe speler bij Circus een quotering van 100 voor PSG of Dortmund. Claim hier de SuperOdd en win €100 met €1 inzet!

Wat zegt het verleden over de wedstrijd?

De beide teams zijn dit toernooi ingedeeld in groep F van de Champions League. De eerste wedstrijd werd 2-0 gewonnen door PSG in Parijs. En de laatste wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Belangrijk om te vermelden is dat Dortmund al gekwalificeerd was bij de tweede wedstrijd. De Duitsers verloren maar 1x in de poule en dat was uit tegen PSG.

Wedtips

1.57
Dortmund of gelijkspel
1.54
Meer dan 2.5 doelpunten
2.10
Mbappé scoort

Dortmund thuis nog niet verloren

De geel zwarten uit Dortmund verloren in de Champions League nog geen enkele thuiswedstrijd. De Parijzenaren zullen in de heenwedstrijd ook niet teveel risico nemen en waarschijnlijk tevreden zijn met een gelijkspel.

1.57
Dortmund of gelijkspel

Dortmund tegen Atletico 4 - 2

In de laatste Champions League van Dortmund werd er maar liefst 6 keer gescoord. De Duits/Kroatische coach van Dortmund Edin Terzić staat bekend om zijn aanvallende tactieken.

1.54
Meer dan 2.5 doelpunten

Mbappé volledig fit tegen Dortmund

De topscorer van de Champions League Mbappé heeft afgelopen weekend rust gekregen. Hij speelde afgelopen vrijdag maar 45 minuten. De fitte aanvaller is tevens penaltynemer van PSG wat de kans op een doelpunt nog groter maakt.

2.10
Mbappé scoort

Borussia Dortmund – PSG samenvatting

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1312

Wed op winst voor Max Verstappen in de F1 race van dit weekend en krijg 100x je inzet! Zet 1 euro in en win 100 euro. Claim het hier!

4 dagen geleden toegevoegd
399

TOTO:
50x JE INZET VOOR MAX VERSTAPPEN!

€50 als Max wint in Miami!

Krijg bij Toto 50x je inzet voor Max Verstappen in de GP van China op zondag 21 april! Maak de F1 race extra spannend met deze odd!

1 dag geleden toegevoegd
51

Pak nu bij Unibet 30x je inzet als Max Verstappen wint in de F1 race in Miami! Wed op Max Verstappen in de GP van Miami en win 30 euro!

1 dag geleden toegevoegd
Populaire promoties
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P