fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Borussia Dortmund – Atlético Madrid

Voorbeschouwing en wedtips voor Dortmund vs Atlético

In de heenwedstrijd leek het al bijna beslist, maar Sébastien Haller bracht redding voor Dortmund met een doelpunt. Met een achterstand van één doelpunt staat Dortmund nu voor een grote opgave in de thuiswedstrijd: ze moeten winnen om minimaal een verlenging af te dwingen.

SuperOdds voor deze wedstrijd

Voor de wedstrijd Dortmund – Atlético hebben wij geen Superodds gevonden.

Simeone vreest voor 2018 scenario

In 2018 troffen beide clubs elkaar al in de groepsfase van de Champions League, toen Dortmund met 4-0 won in eigen huis. Een wedstrijd waar Diego Simeone wellicht een belangrijke les uit heeft geleerd. Atlético Madrid zal in deze wedstrijd naar alle waarschijnlijkheid hun eigen spel willen spelen: verdedigen en counteren met dodelijke snelheid.

Wedtips Dortmund - Atlético

2.34
Dortmund wint
2.20
Dortmund of X en beide teams scoren
2.75
Minder dan 2.5 doelpunten

Dortmund pakt revanche

Dortmund heeft een enorm thuisvoordeel. In eigen stadion is de ploeg ongenaakbaar en heeft het een uitstekende staat van dienst in de Champions League. Dit toonde in de groepsfase zijn klasse door in een poule met PSG, AC Milan en Newcastle United de eerste plaats te bemachtigen.

2.34
Dortmund wint

Dortmund speelt met druk naar voren

Atlético Madrid heeft aan een gelijkspel in Dortmund genoeg om door te gaan naar de halve finale van de Champions League. De Spaanse ploeg zal dan ook naar verwachting weinig risico’s nemen en niet voluit gaan voor de winst. Dortmund zal daarentegen hoog druk zetten en veel balbezit hebben om een opening te vinden in de Spaanse defensie. In de counter heeft Atlético voldoende kwaliteit om toe te slaan, net zoals Dortmund dat heeft.

2.20
Dortmund of X en beide teams scoren

Minder dan 2.5 doelpunten

Atlético staat bekend om hun defensieve organisatie en compacte voetbal. Beide teams geven gemiddeld minder dan één doelpunt weg in de Champions League dit seizoen. Vanwege de virtuele stands van 2-1 zal Atlético extra voorzichtig zijn en de nadruk leggen op vasthouden van een clean sheet.

2.75
Minder dan 2.5 doelpunten

Borussia Dortmund – Atlético Madrid samenvatting

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1188

100x je inzet bij bookmaker Jacks voor Real Madrid - Bayern München op woensdag 8 mei? Zet 1 euro in en win 100 euro!

2 dagen geleden toegevoegd
1085

TOTO geeft 50x je inzet voor de finale van de Europa League! Kies jij voor winst van de Atalanta of Leverkusen? Zet 1 euro in win 50 euro!

12 uur geleden toegevoegd
1062

Nederlandse bookmaker Circus.nl geeft een bizarre SuperOdd van 100 keer je inzet voor nieuwe spelers. Lees meer over de actuele SuperOdd, de voorwaarden en ...

12 uur geleden toegevoegd
Populaire promoties
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P