Meer ▼

Top promotie:
€10 zonder storten!

COMMUNITYBET! | Benfica is On Fire

Hé, heb je meegepakt met de Paasbet met een quotering van 3.15? Nou, vanavond staat er een geweldige match op het programma tussen Benfica en Inter! Het wordt een pot vol actie en spanning, waarbij één team duidelijk als favoriet wordt bestempeld. Ben jij er klaar voor de volgende wedtip?

€50 FREE BETS

€10 NO DEPOSIT

€60 FREE BETS

€250 FREE BET

Het machtige Benfica is helemaal in de winning mood en heeft een top-selectie samengesteld waarmee ze deze transferperiode waarschijnlijk miljoenen gaan verdienen. Maar voordat ze het grote geld gaan binnenharken, hebben ze nog een kans om de Champions League finale te halen en dat begint vanavond tegen Inter Milan!

  • Benfica wint | Odd: 2.20

Inter heeft hun laatste 5 wedstrijden niet weten te winnen, dus het lijkt erop dat Benfica de grote favoriet is. En we hebben goed nieuws voor jullie: bij Bet365 krijg je een heerlijke quotering van 2.20 als je op een overwinning van Benfica inzet! Maar dat is nog niet alles – met de Early Payout promotie krijg je je inzet direct uitgecasht als Benfica 2-0 voorstaat. Dat is lekker meegenomen toch?

En als je nog geen account hebt bij Bet365, dan hebben we nog een extraatje voor je – je kunt €100 aan free bets claimen bij je eerste storting.

Benfica Wint

Hoogste odd:

2.20

Beste deals
Beste Bookmakers
bet365BetCityCircusHolland CasinoJacks.nlLiveScore BetTotoUnibetZebet
Door deze website te gebruiken bevestig je dat je 24 jaar of ouder bent en niet bent uitgesloten van online kansspelen. Ook ben je je bewust van de risico's van online kansspelen. Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. View more
OK
BetFans
Logo