fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » België – Roemenië EK 2024 | Voorspelling en wedtips

Wedtips voor België tegen Roemenië: Kansen voor een Comeback

Na een onverwachte nederlaag tegen Slowakije staat België onder druk om zich te herpakken in hun volgende Euro 2024 wedstrijd tegen Roemenië. Deze wedstrijd, die zaterdagavond in Keulen plaatsvindt, belooft een spannende strijd te worden in Groep E. Hier zijn drie wedtips die de kansen voor België belichten om terug te komen met een overwinning.

Wedtips

2.95
België Wint & Beide Teams Scoren
1.91
Romelu Lukaku Scoort Anytime
1.75
Meer dan 5.5 schoten op doel van België

België Wint & Beide Teams Scoren

Hoewel België struikelde in hun openingswedstrijd, toonde het team potentie met een hoge verwachte doelpuntenstatistiek (xG). Roemenië heeft indruk gemaakt met een 3-0 overwinning op Oekraïne, maar België’s kwaliteit, met name in de aanval, zou in deze cruciale wedstrijd naar voren moeten komen. De terugkeer van Jan Vertonghen zal wat ervaring toevoegen, hoewel hij de defensieve zorgen mogelijk niet volledig kan oplossen, wat de kans op doelpunten voor beide teams verhoogt.

2.95
België Wint & Beide Teams Scoren

Romelu Lukaku nu on-side

Romelu Lukaku had een moeilijke dag tegen Slowakije met gemiste kansen en twee doelpunten die werden afgekeurd wegens buitenspel. Echter, zijn vermogen om op de juiste plek te zijn en kansen te creëren is onbetwistbaar. Gezien zijn staat van dienst en het vertrouwen dat de manager in hem heeft, is het waarschijnlijk dat hij zijn score op dit toernooi tegen Roemenië zal openen.

1.91
Romelu Lukaku Scoort Anytime

Meer dan 5.5 schoten op doel van België

Gezien de druk waaronder België staat om te presteren en hun behoefte om sterk te starten, verwachten we een aanvallende benadering vanaf het begin. Dit zou kunnen leiden tot veel schoten op doel, zeker als ze vroeg in de wedstrijd druk uitoefenen. In hun laatste opwarmwedstrijd tegen Luxemburg behaalden ze 9 corners, wat aantoont dat ze in staat zijn om kansen te creëren, vooral als ze agressief spelen.

1.75
Meer dan 5.5 schoten op doel van België

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1187

JACKS:
100x JE INZET SPANJE-ENGELAND

Kies de EK winnaar en win €100!

Jacks geeft je 100x je inzet voor Spanje-Engeland. Zet €1 in op Spanje of Engeland en win 50x of 100x je inze!t

3 dagen geleden toegevoegd
1020

BETMGM:
50x JE INZET VOOR SPANJE-ENGELAND!

Wed €1 en win €50 als Nederland wint!

Maak nu een account aan bij BetMGM en krijg als bonus 50x je inzet voor de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland!

3 dagen geleden toegevoegd
Populaire promoties
Speel €10 en krijg €50!
Speel €10 & krijg €50 free bets
Kies de EK winnaar en win €100!
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P