fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Atalanta – Liverpool

Voorbeschouwing en wedtips voor Atalanta vs Liverpool

Op donderdagavond 10 april beleefde Liverpool een thuisnederlaag op Anfield. De ploeg verloor met 0-3 van Atalanta. Tot die dag had Liverpool thuis nog geen enkele wedstrijd verloren dit seizoen. Onze experts blikken vooruit op de returnwedstrijd met 3 wedtips.

Wat zeggen de statistieken?

De statistieken voor de return tussen Atalanta en Liverpool zijn gemengd. Atalanta heeft historisch gezien een licht voordeel in Europa, met twee overwinningen op Liverpool tegenover één nederlaag. Echter, geen enkel team wist ooit een Europa League knock-out te winnen na een thuisnederlaag met drie of meer doelpunten verschil (132 eerdere gevallen).

Kan Liverpool stunten?

Bookmakers geven Liverpool met een quotering van 5.00 weinig kans om zich te kwalificeren, en dat is niet voor niets. In de 132 eerdere gevallen waarin een team met 0-3 achterstand de eerste wedstrijd beëindigde, lukte het géén enkel team om zich alsnog te kwalificeren. We verwachten een behoudend Atalanta dat verdedigt en loert op de counter, terwijl Liverpool aanvallend zal spelen. Atalanta staat bekend om hun 3-4-1-2 formatie, waarmee ze een zeer defensieve speelstijl kunnen hanteren.

Wedtips Atalanta - Liverpool

2.02
Minder dan 3.5 doelpunten
2.22
Atalanta of gelijkspel
2.08
Aantal schoten op doel Atalanta: Minder dan 3.5

Minder dan 3.5 doelpunten

Nu Atalanta een 3-0 voorsprong moet verdedigen, verwachten we een compleet andere speelstijl van hen dan vorige week. Liverpool creëerde toen amper kansen, en de typisch Italiaanse, defensieve tactiek van Atalanta kan opnieuw voor een laag aantal doelpunten zorgen.

2.02
Minder dan 3.5 doelpunten

Liverpool in slechte vorm

Liverpool bevindt zich na de nederlagen tegen Crystal Palace (0-1) en Atalanta (0-3) in een zorgwekkende vorm. De ploeg oogt kwetsbaar en mist de creativiteit en scherpte die ze eerder dit seizoen toonden. De Italianen daarentegen zitten vol vertrouwen na hun overtuigende thuisoverwinning.

2.22
Atalanta of gelijkspel

Weinig schoten op doel Atalanta

De verwachting is dat Atalanta in de returnwedstrijd tegen Liverpool niet meer dan 3 schoten op doel zal hebben. Dit is gebaseerd op het feit dat Atalanta verdedigend ingesteld zal zijn tegen Liverpool en zich zal focussen op de counter. Liverpool heeft daarnaast een sterke verdediging.

2.08
Aantal schoten op doel Atalanta: Minder dan 3.5

Atalanta – Liverpool samenvatting

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1188

100x je inzet bij bookmaker Jacks voor Real Madrid - Bayern München op woensdag 8 mei? Zet 1 euro in en win 100 euro!

2 dagen geleden toegevoegd
1085

TOTO geeft 50x je inzet voor de finale van de Europa League! Kies jij voor winst van de Atalanta of Leverkusen? Zet 1 euro in win 50 euro!

11 uur geleden toegevoegd
1062

Nederlandse bookmaker Circus.nl geeft een bizarre SuperOdd van 100 keer je inzet voor nieuwe spelers. Lees meer over de actuele SuperOdd, de voorwaarden en ...

11 uur geleden toegevoegd
Populaire promoties
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P