fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Ajax – FC Twente

Voorbeschouwing en wedtips voor Ajax vs FC Twente

Op zondag 14 april om 16:45 uur betreden Ajax en FC Twente het veld in de Amsterdam Arena. Kan Ajax een nieuwe blamage tegen de nummer 3 van de Eredivisie voorkomen? 

SuperOdds voor deze wedstrijd

Meerdere bookmakers geven Superodds voor de wedstrijd van Ajax – FC Twente! Bij Jacks en Circus ontvang je 100x je inzet voor Ajax, en bij bookmaker TOTO krijg je 50x je inzet.

Hoe herstelt Ajax na de 6-0 blamage?

Ajax heeft dit weekend een pittig programma met een thuiswedstrijd tegen FC Twente. De Tukkers weten dat ze Ajax opnieuw kunnen pijnigen. We verwachten dat Ajax zich zal ingraven tegen FC Twente en weinig risico zal nemen, waardoor het aantal doelpunten in deze wedstrijd laag zal blijven. Dit zijn de wedtips die we op basis hiervan geven:

Wedtips Ajax - FC Twente

1.48
Twente winst of gelijkspel
2.34
Minder dan 2.5 doelpunten
2.50
Beide teams scoren niet

Ajax in diep dal

Ajax verkeert momenteel in een diep dal. De ploeg speelt slecht en verdedigend is er een hoop mis. FC Twente daarentegen is in uitstekende vorm. We verwachten dan ook dat FC Twente wint of minimaal gelijkspeelt in de aankomende wedstrijd. De Tukkers zijn gemotiveerd om Ajax opnieuw te verslaan, na hun eclatante overwinning in thuis eerder dit seizoen.

1.48
Twente winst of gelijkspel

Nieuwe vernedering voorkomen

Na de historische 0-6 nederlaag tegen Feyenoord van afgelopen weekend, beseft Ajax dat ze zich geen nieuwe misstap kunnen veroorloven. De Amsterdammers zullen dan ook naar alle waarschijnlijkheid voorzichtig beginnen en proberen defensief goed te staan.

2.34
Minder dan 2.5 doelpunten

Verdedigend spel resulteert in weinig doelpunten

Zoals eerder omschreven zal het spel van de Ajax kant verdedigend zijn wat zal resulteren in weinig doelpunten. De quotering voor beide teams scoren niet is dan ook lekker hoog met 2.50 bij bet365.

2.50
Beide teams scoren niet

Ajax – FC Twente samenvatting

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1312

Wed op winst voor Max Verstappen in de F1 race van dit weekend en krijg 100x je inzet! Zet 1 euro in en win 100 euro. Claim het hier!

6 dagen geleden toegevoegd
399

TOTO:
50x JE INZET VOOR MAX VERSTAPPEN!

€50 als Max wint in Miami!

Krijg bij Toto 50x je inzet voor Max Verstappen in de GP van China op zondag 21 april! Maak de F1 race extra spannend met deze odd!

3 dagen geleden toegevoegd
156

Vind hier de nieuwste 100x of 50x je inzet voor Unibet! Plaats je bet op deze Uniboost en ontvang een odd van 100!

1 dag geleden toegevoegd
Populaire promoties
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P