fbpx
€50 gratis weddenschap
Wedtips » Ajax – Excelsior

Voorbeschouwing en wedtips voor Ajax vs Excelsior. Wint Ajax 10 keer op rij tegen Excelsior?

De Eredivisie bereikt een spannend hoogtepunt, met Ajax Amsterdam die Excelsior ontvangt voor een cruciale wedstrijd die voor beide teams van groot belang kan zijn. Terwijl Ajax probeert het seizoen goed wilt afsluiten door plek 5 te handhaven, strijdt Excelsior om degradatie te ontlopen. De betexperts van Betfans hebben 3 wedtips voor je. 

SuperOdds Ajax - Excelsior

Voor de wedstrijd van Ajax – Excelsior hebben wij geen Superodds gevonden.

Ajax op jacht naar Europa League ticket

Ajax is op jacht naar een plek in het Europese voetbal volgend jaar. Na een seizoen vol hoogte- en dieptepunten, hebben ze recentelijk hun vorm hervonden met een overwinning op FC Twente. Trainer John van ’t Schip ziet de verbeterde energie en scherpte als cruciale elementen die Ajax moet vasthouden in de confrontatie met Excelsior. Met concurrenten NEC en Go Ahead Eagles die de druk hoog houden, is een overwinning van groot belang om de 5e positie te handhaven.

Excelsior op randje van degradatie

Excelsior bevindt zich in de gevarenzone. Op de vijftiende plaats staand, lijkt een uitwedstrijd tegen Ajax een uitdaging van David tegen Goliath te zijn. Trainer Marinus Dijkhuizen benadrukt echter de onvoorspelbaarheid van voetbal en de kans op een verrassing, ondanks de sterkere selectie van Ajax.

Wedtips Ajax - Excelsior

2.32
Ajax wint en beide teams scoren
4.35
Ajax wint met 2 doelpunten verschil
1.78
Brian Brobbey scoort

Veel doelpunten in de ArenA

Dit seizoen zijn er maar liefst 43 doelpunten gevallen in de ArenA tijdens 15 wedstrijden. Van die 43 doelpunten waren er 19 tegen Ajax. Bovendien heeft Ajax in de laatste 3 thuiswedstrijden ook doelpunten tegen gekregen.

2.32
Ajax wint en beide teams scoren

Ajax groot favoriet

Ajax is natuurlijk de grote favoriet tegen Excelsior thuis. Voor de Amsterdammers is dit een zeer belangrijke wedstrijd om de play-offs te vermijden. Een quotering van 4.35 voor Ajax om met 2 doelpunten verschil te winnen, is een interessante optie.

4.35
Ajax wint met 2 doelpunten verschil

Brian Brobbey topscorer van Ajax

De spits Brian Brobbey is fit en scoort aan de lopende band bij Ajax. De beste quotering voor een doelpunt van Brobbey is 1.78 bij Circus. Dit is de odd op het moment van research.

1.78
Brian Brobbey scoort

Ajax – Excelsior samenvatting

Deel dit artikel

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Uitgelichte promoties

1188

100x je inzet bij bookmaker Jacks voor Real Madrid - Bayern München op woensdag 8 mei? Zet 1 euro in en win 100 euro!

2 dagen geleden toegevoegd
1085

TOTO geeft 50x je inzet voor de finale van de Europa League! Kies jij voor winst van de Atalanta of Leverkusen? Zet 1 euro in win 50 euro!

10 uur geleden toegevoegd
1062

Nederlandse bookmaker Circus.nl geeft een bizarre SuperOdd van 100 keer je inzet voor nieuwe spelers. Lees meer over de actuele SuperOdd, de voorwaarden en ...

10 uur geleden toegevoegd
Populaire promoties
BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P