fbpx

Top promotie:

€50 gratis weddenschap

De talentvolle middenvelder Xavi Simons heeft getekend bij PSV tot medio 2027. De van PSG overgekomen Nederlander zou in eerste instantie op huurbasis naar PSV gaan. De clubs hebben bekend gemaakt dat het gaat om een transfervrije overstap naar de club uit Eindhoven. De 19-jarige international strijkt een lekker salaris op. 

Salaris van Xavi Simons bij PSV

Xavi Simons is als 16-jarige jeugdspeler van Barcelona opgehaald door PSG. Deze overstap was vrij onverwachts. 

De reden waarom, lijkt nu wel duidelijk. PSG heeft hem als jeugdspeler namelijk een contract aangeboden van €1 miljoen per jaar. Netto verdiende Xavi €50.000 euro per maand als 16-jarige voetballer. 

Op 28 juni 2022 tekende de transfervrije Xavi een 5 jarig contract bij PSV. Naar alle waarschijnlijk betaalt PSV een soortgelijk salaris aan Xavi als PSG. Dit komt neer op 1 miljoen bruto per jaar. 

Inmiddels is Xavi ook international in het ‘grote’ Oranje, hij maakte zijn debuut in de WK achtste finale tegen de Verenigde Staten.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle

Welkom bij BetFans.nl

Wat is je leeftijd?

Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.