fbpx
€50 gratis weddenschap
Jacks-logo
Home » Free bet » PROMOTIE JACKS SPORT

Promotie Jacks Sport

Als speler van Jacks kun je ieder weekend (zolang de promotie loopt) profiteren van een €50 free bet!

De promotie is beschikbaar voor alle bestaande accounts van Jacks mits je 24 jaar of ouder bent en niet uitgesloten van promoties.

Welkomstbonus beoordeling

Live free bet bonus Jacks Sport

Plaats tussen vrijdag 00:01 uur en maandag 23:59 uur een live weddenschap met een minimale quotering van 1,50 in de Eredivisie of de Eerste Divisie en ontvang 25% van je inzet terug als free bet.

Net als je eerste weddenschap, moet de free bet live worden ingezet. Dit hoeft niet per se op de Eredivisie of Eerste Divisie te zijn, maar er geldt wel een minimale quotering van 1,50.

De promotie heeft geen einddatum en is beschikbaar totdat deze tussen de promoties op Jacks.nl staat.

Vergelijkbare promoties

470

WELKOMSTBONUS LIVESCOREBET SPORT

Speel €10 & krijg €50 free bets

De welkomstbonus van LiveScoreBet geeft iedere nieuwe speler €250 free bet op je eerste weddenschap! Wed €250 en krijg €250 free bet. 

1 week geleden toegevoegd
835

WELKOMSTBONUS LEOVEGAS SPORT

Wed €50 & krijg €50 free bets

De Leovegas welkomstbonus sport geeft €50 aan free bets op je eerste weddenschap. Plaats een weddenschap op minimale quotering van 1.80 en krijg een free bet ...

1 week geleden toegevoegd

TOP PROMOTIES

100x JE INZET

FREE BETS

FREE SPINS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P