fbpx
€50 gratis weddenschap

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Voer hieronder je wachtwoord in om het te bekijken:

BetFans
Logo

Wachtwoord vergeten? Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Nog geen account? Kies bovenaan voor Registreren

Algemene voorwaarden EK Poule


  1. Deelnameleeftijd: Deelname aan de EK Poule staat open voor personen van 24 jaar en ouder.


  2. Gratis deelname: Deelname aan de EK Poule is gratis en vereist geen aankoop of betaling van welke aard dan ook.


  3. Registratie: Deelnemers dienen zich te registreren voor de EK Poule volgens de aangegeven instructies en deadline.


  4. Verantwoordelijkheid voor informatie: Deelnemers zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van nauwkeurige en actuele informatie tijdens het registratieproces.


  5. Eén deelname per persoon: Elke deelnemer mag slechts één keer deelnemen aan de EK Poule. Dubbele registraties zullen leiden tot diskwalificatie.


  6. Behandeling van persoonsgegevens: Persoonlijke informatie van deelnemers wordt vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor administratieve doeleinden met betrekking tot de EK Poule.


  7. Gedragsregels: Deelnemers dienen zich te houden aan de geldende gedragsregels en ethische normen tijdens hun deelname aan de EK Poule.


  8. Beslissingen zijn definitief: Beslissingen van de organisator met betrekking tot de EK Poule zijn definitief en bindend.


  9. Aansprakelijkheid: De organisator aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, schade of letsel veroorzaakt door of in verband met deelname aan de EK Poule.


  10. Wijzigingen: De organisator behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen of aan te passen, met onmiddellijke ingang en zonder voorafgaande kennisgeving.


Door deel te nemen aan de EK Poule, stemt de deelnemer ermee in om gebonden te zijn aan deze algemene voorwaarden en eventuele wijzigingen of aanpassingen die hierop van toepassing zijn.

Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P