fbpx
€50 gratis weddenschap
ajax logo

AJAX

PSV Logo KNVB Beker Finale

PSV

30 april 2023 om 18:00

De KNVB beker finale tussen Ajax en PSV, die op 30 april 2023 gespeeld zal worden in De Kuip Rotterdam. Deze wedstrijd tussen twee van de grootste rivalen in het Nederlandse voetbal wordt door velen beschouwd als de belangrijkste wedstrijd van het seizoen en belooft een ware strijd te worden tussen twee topploegen. Feyenoord heeft ten koste van Ajax en PSV de Landstitel gepakt, de laatste kans op een grote prijs zal afhangen van deze finale. 

Het was een turbulent jaar voor beide teams. Ajax begon het seizoen als grote favoriet voor de landstitel, maar al snel ging het bergafwaarts onder leiding van Alfred Schreuder. Na 4 wedstrijden zonder winst werd de trainer ontslagen. Gelukkig bracht de aanstelling van John Heitinga als hoofdtrainer verbetering in het team.

Ook PSV heeft een turbulent seizoen achter de rug. De ploeg presteerde goed in de groepsfase en leek voor de winterstop nog in de race voor het kampioenschap. Echter, na de verkoop van sterspeler Cody Gakpo aan Liverpool voor maar liefst 50 miljoen euro, heeft PSV een aantal zeer matige wedstrijden gespeeld, wat ten kosten is gegaan van het kampioenschap.

50x of 100x KNVB Finale 2023

Ajax Favoriet KNVB Beker

De quoteringen voor de aankomende wedstrijd tussen Ajax en PSV zijn bekendgemaakt via bookmaker Jack’s.nl. Ajax gaat de wedstrijd in als favoriet met een quotering van 2.10. Een gelijkspel staat op 3.85 genoteerd en de quotering voor PSV winst is 3.05.

Hoewel Ajax momenteel bovenaan staat in de competitie, is het altijd moeilijk om te voorspellen wat er zal gebeuren tijdens een wedstrijd tussen deze twee rivalen. PSV is vastbesloten om het Ajax zo moeilijk mogelijk te maken en zal alles op alles zetten om een overwinning te behalen.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden met veel strijd en inzet van beide teams. Voetbalfans zullen ongetwijfeld uitkijken naar deze confrontatie tussen de twee grootste clubs van Nederland.

LiveScore Bet

€100 free bet

Wedtips

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P