fbpx
€50 gratis weddenschap

Dit is het salaris van Virgil van Dijk

Virgil van Dijk, wel eens de beste centrale verdediger aller tijden genoemd, verlengde in 2021 zijn contract bij Liverpool met vier jaar. Hij is een van de topverdieners onder de Nederlandse atleten.

Big Virg

Virgil van Dijk, door de Liverpool-fans ook wel ‘Big Virg’ genoemd, heeft sinds zijn komst naar Liverpool een belangrijke rol gespeeld in het succes van de club. In het seizoen 2018/2019 won Liverpool de Champions League en in 2019/2020 de Premier League.

Naast de successen van de club won Van Dijk ook persoonlijke prijzen. In 2019 werd hij verkozen tot Europees Voetballer van het Jaar en tot Beste Speler van het Seizoen in de Premier League.

Het hart van Oranje

Niet alleen bij Liverpool kent Virgil van Dijk een succesvolle carrière. Bij het Nederlands elftal is hij de belangrijkste speler in de centrale verdediging. Onder iedere coach staat zijn naam als eerste op het papier.

Virgil heeft nog geen prijzen gewonnen met Oranje, maar speelde wel de Nations League-finale in 2018/2019. In de kwartfinale van het WK in Qatar miste Van Dijk een belangrijke penalty tegen Argentinië.

Salaris van Dijk bij Liverpool

De Premier League staat bekend om de goed betaalde voetballers, waaronder Virgil van Dijk. Volgens betrouwbare bronnen ontvangt Van Dijk een jaarsalaris van £11.440.000 pond bij de club uit Liverpool. Omgerekend is dit een bruto jaarsalaris van €13.385.000.

Salaris Nederlandse internationals

Benieuwd naar de salarissen van andere Nederlandse sterren?

Op Betfans.nl vind je een blog voor elke international! Ontdek wat jouw favoriete spelers verdienen.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P