fbpx
€50 gratis weddenschap

Het salaris van Orkun Kökcü bij Feyenoord

Orkun Kökcü, aanvoerder en publiekslieveling van Feyenoord is inmiddels al heel wat seizoenen basisspeler in Rotterdam. Er was geregeld buitenlandse interesse voor de Turkse middenvelder, maar tot een transfer kwam het (nog) niet. Hij heeft nog een contract tot 2025 bij Feyenoord. Wat is het salaris van Kökcü bij Feyenoord?

Salaris van Orkun Kökcü

Orkun Kökcü verlengde in 2020 zijn contract bij Feyenoord. Dat was ook wel nodig om hem in Rotterdam te houden gezien de buitenlandse interesse. Er waren geruchten over een transfer naar Fiorentina, Benfica, Leicester City, AC Milan, Sevilla en vele andere Europese clubs. Bij deze clubs zou hij een flink hoger salaris kunnen verdienen, dus een upgrade van het contract van de aanvoerder van Feyenoord was wel gerechtvaardigd. 

 

Kökcü zit bij de grootverdieners van Feyenoord, wat gezien zijn prestaties ook gerechtvaardigd is. Volgens verschillende bronnen verdient hij momenteel zo’n €700.000 bruto in Rotterdam. Een erg mooi salaris, maar wanneer hij een transfer naar een grote competitie zal maken zal dit flink stijgen. In de Engelse Premier League liggen de gemiddelde salarissen op ongeveer 3 miljoen euro per jaar. Een topspeler als Mohamed Salah verdient ruim 18 miljoen pond bij Liverpool. Cody Gakpo verdient bij Liverpool ook al 7 miljoen euro.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P