fbpx
€50 gratis weddenschap

Dit is het salaris van Joey Veerman

Joey Veerman, geboren en getogen in Volendam, stamt uit een familie van handbalspelers. De carrière van Joey Veerman nam echter een onverwachte wending toen hij in 2016/2017 debuteerde voor FC Volendam. Inmiddels is hij een vaste waarde op het middenveld van PSV en maakt hij deel uit van de Oranje-selectie. Het salaris van Joey Veerman zal je versteld doen staan.

De man van de assists

Joey Veerman staat bekend om zijn spelverdeling en eindpass. Dit seizoen heeft hij al 11 assists op zijn naam staan, het meeste van alle spelers in de Eredivisie. Een knappe prestatie voor een middenvelder.

Tijdens het EK van 2024 kunnen we veel van Joey Veerman verwachten, mits Ronald Koeman kiest voor de 25-jarige middenvelder.

De toekomst van Joey Veerman en PSV

In januari 2024 kwam het nieuws naar buiten dat Joey Veerman zijn contract bij PSV niet wilde verlengen. De Volendammer heeft nog een contract tot medio 2026.

In februari nuanceerde Veerman dit nieuws. Hij gaf toen aan dat hij wel openstaat voor contractverlenging met PSV.

Tot nu toe heeft Joey Veerman zijn contract uit 2021 niet verlengd. Het salaris dat hij nu ontvangt, zal je wellicht verbazen.

Salaris Joey Veerman bij PSV

Joey Veerman is een belangrijke speler voor PSV en staat nagenoeg iedere wedstrijd in de basis. Het salaris van Joey Veerman is echter wat aan de lage kant. Volgens betrouwbare bronnen zou de Volendammer een jaarsalaris van bruto 800.000 euro per jaar ontvangen.

Mocht Joey Veerman zijn contract bij PSV openbreken, dan verwachten we dat dit zal resulteren in een hoger jaarsalaris.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P