fbpx
€50 gratis weddenschap

Dit is het salaris van Xavi Simons bij Leipzig

Xavi Simons Nederlandse voetballer die speelt als aanvallende middenvelder of rechter vleugelspeler voor de Bundesliga-club RB Leipzig. In 2023 tekende Simons een nieuw contract bij PSG met een lekker salaris.

TOTO
Zeer populair

Bonus
€50

nl
TOTO
Zeer populair

Bonus
€50

"Xavi Simons is extreem talentvol" aldus Thomas Tuchel

Zo benoemde ook Thomas Tuchel, voor de wedstrijd tegen Bayern München, de kwaliteiten van de jonge Nederlander.

Trainer Marco Rose van Leipzig zou Xavi Simons graag behouden als speler, maar weet dat het huurcontract met PSG tot de zomer van 2024 duurt en dat er geen afkoopclausule is vastgelegd. Door het geweldige spel dat Xavi Simons bij Leipzig heeft laten zien, is zijn waarde gestegen tot meer dan 60 miljoen euro. Hoe beter hij speelt, hoe moeilijker het wordt om hem te behouden.

Het lijkt erop dat we Xavi Simons vanaf volgend jaar weer kunnen bewonderen bij de club waar hij onder contract staat: Paris Saint-Germain.

Salaris van Xavi Simons

Xavi Simons heeft nog een huurcontract van een jaar bij RB Leipzig in de Bundesliga tot 30 juni 2024.

In zijn laatste contractjaar ontvangt Simons een bruto jaarsalaris van €1.560.000, wat neerkomt op €30.000 per week, exclusief bonussen.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.