fbpx
€50 gratis weddenschap

Dit is het salaris van Tijjani Reijnders

Tijjani Reijnders tekende in juli 2023 een 5-jarig contract bij de Italiaanse grootmacht AC Milan. Hij werd voor zo’n 20 miljoen overgenomen door AZ. De international van het Nederlands elftal strijkt een aardig salaris op in Milaan.

Via een omweg naar de top

Tijjani Reijnders maakte in september 2023 zijn debuut voor Oranje in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Griekenland. Bij een 3-0 voorsprong kwam hij na 65 minuten het veld in voor Marten de Roon. Dit is vrij bijzonder, aangezien Reijnders in 2015 nog samen met zijn broertje Eliano voetbalt voor vierdeklasser CSV’28. In 2016 maakt hij de overstap naar PEC Zwolle, waar hij zijn debuut in de Eredivisie maakt. Na slechts 1 minuut speeltijd voor de club uit zijn geboortestad wordt de stap naar AZ gemaakt. Na een weinig succesvolle huurperiode voor RKC Waalwijk wordt Tijjani Reijnders in 21/22 en 22/23 een dragende speler in Alkmaar

In juli 2023 verdient Reijnders een toptransfer naar de Serie A bij AC Milan waar hij meteen een basisplaats verovert tussen spelers als Christian Pulisic en Theo Hernández

"Goede combi met Frenkie de Jong"

Na zijn debuut voor het Nederlands Elftal in september 2023 volgenden al snel basisplaatsen in de daaropvolgende wedstrijden. In deze wedstrijden bewees hij zijn klasse en werd door meerdere analisten geroemd. Onder andere oud-Milan ster Ruud Gullit was lovend over Reijnders. Volgens Gullit is Reijnders door zijn type spel de ideale aanvulling voor Frenkie de Jong op het middenveld van Oranje. “Dat is echt heel makkelijk. Frenkie wil altijd veel de bal komen halen en het spel verdelen, waardoor Reijnders naar voren kan en gaan lopen. Een goede combi.”

Salaris Reijnders bij AC Milan

In de Serie A worden bij de topclubs hoge salarissen betaald, en dat is in het geval van Tijjani Reijnders niet anders. Volgens de Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport verdient Reijnders bij AC Milan een salaris van 1.7 miljoen euro netto per jaar. Een heel knap salaris voor Reijnders, wat gezien zijn groeiende status alleen nog maar hoger zal gaan worden. Zijn maatje bij Oranje Cody Gakpo heeft in de Premier League bij Liverpool een nog hoger salaris.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P