fbpx
€50 gratis weddenschap

Dit is het salaris van Noa Lang bij PSV

De 24 jarige linksbuiten Noa Lang tekende bij PSV tot medio 2028. Noa Lang is 7-voudig international en wordt overgenomen van Club Brugge voor een recordbedrag van 12.5 miljoen + 2 miljoen aan bonussen. De Nederlander gaat een lekker salaris opstrijken in Eindhoven. 

"Noa Lang aangewezen speler voor PSV" aldus Peter Bosz

Met de komst van de nieuwe coach, Peter Bosz, heeft de beslissing van Noa Lang om voor PSV te kiezen een cruciale wending genomen. Zijn aanstelling in het Philips Stadion heeft een belangrijke rol gespeeld in Lang’s besluit. Als een veelbelovend talent wordt Lang gezien als de gedroomde opvolger van Cody Gakpo, die in de winterperiode naar Liverpool vertrok.

Salaris Noa Lang Club Brugge

Bij Club Brugge was Noa Lang een zeer geliefde speler, geen wonder dat PSV een recordbedrag moest neerleggen voor hem. In de hoogste voetballeague van België speelde Noa Lang 83 wedstrijden, scoorde daarin 29 keer en gaf 25 assists. Het salaris van Noa Lang die in 2021 tekende bij Club Brugge lag tussen de 1.2 en 1.5 miljoen euro per jaar. 

Salaris Noa Lang PSV

Met hoge verwachtingen rondom zijn komst naar PSV, is Noa Lang zelf ook vol vertrouwen. Hij heeft aangegeven dat hij van mening is dat zijn waarde hoger is dan de opmerkelijke transfersom van 15 miljoen euro, die PSV voor hem heeft neergelegd.

Deze overgang betekent tevens dat Noa Lang zijn intrede maakt in de top 10 van de best verdienende spelers in de Eredivisie. Naar verwachting zal hij een jaarsalaris van 2 miljoen euro gaan opstrijken bij PSV, waardoor hij zich op de tiende plek van deze exclusieve lijst nestelt.

Met de transfer naar PSV krijgt Noa Lang de kans om zijn talent en vaardigheden verder te ontwikkelen in een nieuwe omgeving, terwijl PSV hoopt dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan het team. Zelf denkt Noa dat hij tijdens de periode bij PSV de stap kan maken naar de wereldtop. 

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.