fbpx
€50 gratis weddenschap

Dit is het salaris van Joshua Zirkzee

Joshua Zirkzee is voor het grote publiek wellicht nog niet heel bekend. Al op jeugdige leeftijd maakte hij de overstap naar Bayern München, waardoor hij nooit een wedstrijd in de Eredivisie heeft gespeeld. Na zijn debuut bij Bayern volgde een verhuurperiode naar Anderlecht. In de zomer van 2022 volgde voor een transfersom van 8.5 miljoen euro de overstap naar Bologna.

Vliegende start

Joshua Zirkzee kende een vliegende start voor Bayern München. Op 18-jarige leeftijd maakte hij zijn debuut voor de Duitsers in de Champions League. In de Bundesliga scoorde hij met zijn eerste balcontact meteen een goal. Ook in zijn tweede wedstrijd scoorde Zirkzee meteen. Na een moeizamere periode volgde een succesvolle verhuur aan Anderlecht. Mede door 16 goals trok hij de aandacht van veel Europese clubs, waarna Bologna aan het langste eind trok. 

Dromen van Oranje

Joshua Zirkzee heeft een Nederlandse vader en een Nigeriaanse moeder. Hierdoor zou hij ook kunnen kiezen voor een interlandloopbaan voor Nigeria. Zirkzee zelf: “Maar mijn droom is altijd al het Nederlands elftal geweest. En het EK is niet per definitie een kruispunt. Zo van, als het dan niet zover is, kijk ik verder. Ik zou dankbaar zijn als het wel gebeurt. Zo niet, dan moet ik zorgen dat ze mij wél oproepen.”

Salaris Zirkzee bij Bologna

In de Serie A liggen de salarissen een stukje hoger dan in de Eredivisie. Maar Bologna is uiteraard geen wereldtop, dus gigantisch hoge salarissen worden er niet betaald. Volgens verschillende bronnen verdient Joshua Zirkzee 1.5 miljoen euro bij Bologna. Bij een te verwachten transfer naar een topclub zal dit zeker gaan stijgen.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P