fbpx
€50 gratis weddenschap

Dit is het salaris van Donyell Malen

Donyell Malen vertegenwoordigde alle elftallen van Oranje vanaf de onder 15, voordat hij in 2019 zijn debuut voor het Nederlands elftal maakte. Na 3 seizoen bij PSV gespeeld te hebben vertrok hij in 2021 voor ruim 30 miljoen euro naar Borussia Dortmund. Wat is het salaris van Malen bij Dortmund?

Droomdebuut bij Oranje

In september 2019 debuteerde Donyell Malen in het Volksparkstadion tegen Duitsland voor het Nederlands elftal. Bij een 1-0 achterstand in de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen de Duitsers kwam hij in het veld voor Marten de Roon. De wedstrijd draaide helemaal om in het voordeel van Oranje en eindigde in 2-4, met een zeer belangrijke goal van Malen. Daarna volgden nog interlandgoals tegen Gibraltar, Turkije en Kroatië.

"Zekerheidje voor Koeman"

Als onbetwiste bassispeler bij Dortmund in een goede vorm neemt de status van Malen bij Oranje ook toe. Ook diverse analisten denken dat Koeman niet meer om Malen heen kan in het Nederlands elftal. Telegraaf-journalist Valentijn Driessen: “Waar hij bij het Nederlands elftal altijd de fletse versie van zichzelf laat zien, blijkt hij in Duitse dienst een van de grote meneren. In deze vorm zal Malen een zekerheidje zijn voor Koeman voor het EK in Duitsland.”

Salaris Malen bij Dortmund

In de Bundesliga worden hoge salarissen betaald, en ook Donyell Malen wordt goed beloond voor zijn prestaties bij Borussia Dortmund. Sky Sport onthulde onlangs de complete salarissen van alle spelers van Dortmund. Hieruit kwam naar voren dat Donyell Malen tussen de 4 en 6 miljoen euro verdient bij BVB

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P