fbpx
€50 gratis weddenschap

Dit is het salaris van Denzel Dumfries

Geboren Rotterdammer Denzel Dumfries kan zonder twijfel bestempeld worden als laatbloeier. Waar andere Oranje-internationals al op jonge leeftijd bij een profclub in de opleiding zitten, kwam Dumfries pas op zijn 18e bij Sparta terecht. Via Heerenveen en PSV belandde hij in de Serie A, waar hij bij Inter Milan een gewaardeerde kracht is geworden.

EK 2020 uitblinker

Na een sterk seizoen 2020/2021 bij PSV kwam het (door corona uitgestelde) EK 2020 in 2021 op het juiste moment voor Denzel Dumfries. Als opkomende rechtsback scoorde hij zowel in de eerste poulewedstrijd tegen Oekraïne als in de tweede tegen Oostenrijk. Hoewel het toernooi voor Oranje uitliep op een teleurstelling, verdiende Dumfries een transfer naar Inter Milan. Voor ruim 14 miljoen euro maakte hij de overstap van de Eredivisie naar de Serie A.

Ster bij Inter Milan

Met zijn indrukwekkende rushes over de rechterflank maakte Dumfries ook in Italië meteen indruk. Naast zijn verdedigende kwaliteiten is hij ook belangrijk met goals en assists. Zijn marktwaarde wordt inmiddels op meer dan 30 miljoen euro geschat. Verschillende topclubs uit de Premier League hebben al voorzichtig interesse getoond voor de sterke Dumfries.

Salaris Dumfries bij Inter Milan

Denzel Dumfries is een dragende speler bij Inter Milan. Dit komt ook naar voren in zijn jaarsalaris in Italië. Volgens onder andere het gezaghebbende La Gazzetta dello Sport verdient Dumfries rond de 2.5 miljoen euro per seizoen bij Inter.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P