fbpx

Top promotie:

€50 gratis weddenschap

Nederlands Elftal Vanavond

Laatst bijgewerkt op 9-9-2023

Vanavond staat er een mooie wedstrijd op het programma voor het Nederlands elftal. Ontdek hier het meest recente schema en de huidige ranglijsten van het Nederlands Elftal in 2023. 

100x je inzet voor het Nederlands Elftal!

Denk jij dat Nederland vanavond gaat winnen?


Wed slechts €1 en krijg [100X JE INZET!] bij winst voor Nederland!

Wedstrijd Nederlands Elftal

In het jaar 2023 worden er wedstrijden gespeeld als onderdeel van de kwalificatie voor het EK 2024, terwijl de finales van de Nations League reeds zijn afgewerkt.

Schema kwalificaties EK2024

Hieronder vind je het schema en de ranglijst van het Nederlands Elftal in de kwalificatie voor het EK 2024.

Vorm Nederlands Elftal

De huidige vorm van het Nederlands Elftal vind je in het onderstaande overzicht. 

Nederland tegen Frankrijk, Griekenland en Ierland

Deze week staat Nederland voor twee belangrijke voetbaluitdagingen, met een thuiswedstrijd tegen Griekenland en een uitwedstrijd tegen Ierland. Het Nederlandse nationale team moet absoluut zegevieren in beide wedstrijden, aangezien ze voorafgaand aan deze ontmoetingen op de vierde plaats in hun groep staan. Alleen de top twee nummers twee van elke groep krijgen een ticket voor het aanstaande Europees Kampioenschap in Duitsland.


De loting voor de kwalificatie van het EK 2024 in Duitsland heeft Nederland in een bijzonder zware groep geplaatst, die vaak de “poule des doods” wordt genoemd: Groep B. Hierin neemt Nederland het op tegen sterke tegenstanders zoals Frankrijk, Ierland, Griekenland en Gibraltar.


De eerste en tweede plaats in Groep B geven rechtstreeks toegang tot het EK voetbal 2024 in Duitsland. Volgens de bookmakers worden Nederland en Frankrijk beiden beschouwd als de topfavorieten om zich te kwalificeren in deze competitieve groep.


Na de teleurstellende prestatie van het Nederlands elftal op het WK 2022, heeft bondscoach Ronald Koeman het roer overgenomen van Louis van Gaal. Het is nu zijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat Oranje zich met succes kwalificeert voor het EK 2024 in Duitsland.

Nederlands elftal op FIFA-Ranglijst

Nederland staat op 7 september 2023 7e op de FIFA-ranglijst. De top 10 van de FIFA-ranglijst bestaat uit: Argentinië, Frankrijk, Brazilië, Engeland, België, Kroatië, Nederland, Italië, Portugal, Spanje. 

Selectie Nederland Kwalificatie EK2024

Keepers

Bart Verbruggen, Andries Noppert, Mark Flekken.

Verdedigers

Daley Blind, Virgil van Dijk, Denzel Dumfries, Nathan Aké, Stefan de Vrij, Lutsharel Geertruida, Sven Botman, Quilindschy Hartman, Micky van de Ven, Matthijs de Ligt.

Middenvelders

Xavi Simons, Frenkie de Jong, Joey Veerman, Tijani Reijnders, Mats Wieffer, Steven Berghuis, Marten de Roon.

Aanvallers

Cody Gakpo, Noa Lang, Ian Maatsen, Malen.

Nederlands elftal selectie
BetFans
Logo
Leeftijd_controle

Welkom bij BetFans.nl

Wat is je leeftijd?

Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.