fbpx
€50 gratis weddenschap

Wedden op Manchester United - Chelsea

Na het beëindigen van de droogte zonder trofeeën van de club eerder dit seizoen, zou het voor ten Hag een grote prestatie zijn als hij erin slaagt om de club in zijn eerste jaar als coach weer terug te brengen naar de Champions League. Maar voor Chelsea is de situatie totaal anders. De Blues spelen eigenlijk voor niets en willen dat dit rampzalige seizoen zo snel mogelijk voorbij is. Hier is alles wat je moet weten over de wedstrijd.

€50 FREE BETS

€10 NO DEPOSIT

€50 FREE BETS

€250 FREE BET

Datum, tijd en stadion

De wedstrijd tussen Manchester United en Chelsea staat gepland voor donderdag 24 mei om 21:00 en wordt gespeeld op Old Trafford in Manchester.

Wedstrijd op tv kijken

Dit jaar wordt de Premier League uitgezonden op ViaPlay, net als de wedstrijd Manchester United – Chelsea. ViaPlay biedt een geweldige kijkervaring met uitgebreide dekking en analyses, zodat fans niets hoeven te missen van het hoogtepunt van het Engelse voetbalseizoen.

H2H wedstrijden

De recente ontmoetingen tussen deze twee Engelse grootmachten waren doelpuntarm. Beide teams hebben één punt behaald in de laatste vijf wedstrijden. In het seizoen 2020-2021 eindigden beide wedstrijden in een doelpuntloos gelijkspel. Vorig seizoen eindigden beide ontmoetingen in een 1-1 gelijkspel. Chelsea ontving Manchester United in speelronde 13 van het seizoen 2022-2023. Casemiro scoorde een gelijkmaker in blessuretijd om de wedstrijd op 1-1 te beslissen. Met de laatste drie wedstrijden die eindigden met dezelfde score, zullen beide teams proberen om meer kansen te creëren in de komende wedstrijd.

BET365

€50 FREE BETS

JACKS.NL

€60 free bets

Manchester United nieuwsupdate

Marcus Rashford kon niet meespelen in de wedstrijd tegen Bournemouth vanwege ziekte, maar het lijkt erop dat hij weer kan deelnemen op Old Trafford tegen Chelsea. Voor zover bekend zijn er geen nieuwe blessurezorgen voor ten Hag en zijn team.

Ster speler Rashford

Chelsea nieuwsupdate

Voor Chelsea is Benoit Badiashile uitgeschakeld vanwege wat gevreesd wordt een langdurige knieblessure te zijn. Hij sluit zich daarmee aan bij Mason Mount, Reece James en Ben Chilwell, die de rest van het seizoen zullen missen.

Wedtip: 50x je inzet

Als je geïnteresseerd bent in wedden op de wedstrijd Manchester United – Chelsea, dan is het zeker de moeite waard om gebruik te maken van de SuperOdd van Circus. Met deze aanbieding krijg je maar liefst 50 keer je inzet terug als je wedt op Manchester United.

Wedanalyse Manchester United - Chelsea

Manchester United heeft slechts een punt nodig om een top-vier finish veilig te stellen, terwijl Chelsea een overwinning nodig heeft om hun seizoen positief af te sluiten. Gezien de moeilijkheden van Chelsea om te winnen, liggen de kansen in het voordeel van Manchester United. Volgens de 1×2 weddenschapskansen hebben zij een notering van ongeveer 1.6 om de wedstrijd te winnen, terwijl Chelsea een notering heeft van ongeveer 5.2.

 

De Red Devils hebben dit seizoen 52 doelpunten gescoord. Hun recente reeks van slechts vier doelpunten in de laatste vijf wedstrijden is een zorgwekkend teken voor de manager. Desondanks is Manchester United erin geslaagd om drie overwinningen te behalen in deze wedstrijden. Chelsea daarentegen scoort gemiddeld één doelpunt per wedstrijd dit seizoen. Lampard’s mannen hebben in de laatste drie wedstrijden vijf doelpunten toegevoegd om hun gemiddelde te verbeteren. Kijkend naar de cijfers, wordt er verwacht dat deze wedstrijd weinig doelpunten zal kennen. De kansen voor meer dan 2.5 doelpunten zijn laag met een notering van 1.66, terwijl de kansen voor minder dan 2.5 doelpunten op 2.5 liggen. Verwacht een spannende en doelpuntarme ontmoeting.

Voorspelling

De ploeg van Erik ten Hag heeft het merendeel van de thuiswedstrijden gedomineerd. Ze hebben slechts punten laten liggen in vier van de 17 gespeelde wedstrijden op Old Trafford dit seizoen. Dit maakt hen favoriet om de wedstrijd te winnen. Chelsea zal proberen om Manchester United hun tweede nederlaag thuis te bezorgen in het seizoen 2022-2023. De kansen zijn in het voordeel van de Red Devils en zij kunnen drie punten pakken tegen de Blues.

Circus

€250 free bets

LiveScore Bet

€250 free bet

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P