fbpx

Top promotie:

€50 gratis weddenschap

Win kaarten voor Feyenoord-AS Roma!

Feyenoord en AS Roma staan 15 februari tegenover elkaar in de Kuip voor de Europa League. Waar de Italianen Feyenoord de winst van de Conference League door de neus boorden en vorig seizoen de weg naar de halve finale versperden, hoopt Feyenoord dit keer wel een ronde verder te komen. Jij kan erbij zijn, want je kan via TOTO kaarten winnen voor deze wedstrijd!

Hoe werkt het?

Als je nog geen account hebt, meld je dan hier aan bij TOTO.

Meedoen is simpel:

1. Claim de actie in onder ‘bonus’
2. Zet minimaal €5 in bij TOTO sport (minimale quotering 1.50)
3. Je maakt kans op 2 kaarten voor Feyenoord-AS Roma!

Meedoen aan deze promotie kan van 19 januari 2024 tot en met 4 februari. TOTO geeft in totaal 5 x 2 kaarten weg voor deze wedstrijd. Winnaars krijgen uiterlijk 4 dagen voor de wedstrijd te horen of ze hebben gewonnen.

Soortgelijke promoties

1240

WELKOMSTBONUS: UNIBET SPORT

Wed €10 & krijg €50 free bets!

De sport welkomstbonus van Unibet geeft €50 aan free bets op je eerste inzet. Plaats een weddenschap van €10 en krijg €50 free bets. 

1 dag geleden toegevoegd
588

WELKOMSTBONUS TOTO SPORT

Wed €10 & krijg €50 free bets

Claim als nieuwe speler de TOTO welkomstbonus sport en ontvang een gratis weddenschap van €50. Deze welkomstbonus is beschikbaar voor nieuwe spelers die 24 ...

1 dag geleden toegevoegd

Belangrijke voorwaarden

De voorwaarden zijn eigenlijk erg simpel. Plaats een weddenschap van €5 of meer op een quotering van 1.50 of meer en je doet mee aan deze promotie! Het maakt niet uit of je de weddenschap wint of verliest.

Enkele extra tips

TOP PROMOTIES

100x JE INZET

FREE BETS

FREE SPINS

BetFans
Logo
Leeftijd_controle

Welkom bij BetFans.nl

Wat is je leeftijd?

Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met ons cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.