fbpx
€50 gratis weddenschap

Het salaris van Calvin Stengs bij Feyenoord

Calvin Stengs is dé aankoop van Feyenoord dit seizoen. In de Kuip is hij herenigd met zijn oude trainer Arne Slot. Na zijn eerdere successen bij AZ heeft Stengs nu een contract getekend tot 2027 bij Feyenoord. Wat is zijn salaris in Rotterdam?

Het salaris van Stengs

Calvin Stengs is geboren in Nieuw-Vennep en doorliep de jeugdopleiding van AZ. Hier maakte hij in 2017 zijn debuut in de Eredivisie. Na enkele succevolle seizoenen tekende hij in 2021 bij Nice in de Ligue 1. De transfersom bedroeg maar liefst 15 miljoen euro. Ook het salaris van Stengs maakte een sprong, hij verdiende bij Nice meer dan 1 miljoen euro per jaar.

Feyenoord betaalt een transfersom van 7 miljoen euro aan Nice, inclusief bonussen. In de Kuip wordt Stengs een van de grootverdieners. Zijn salaris bedraagt ongeveer 1,25 miljoen euro, netto! Een fors salaris, en Feyenoord hoopt dat Stengs weer in zijn Nederlands Elftal-vorm komt zodat hij de Rotterdammers naar successen kan leiden. 

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P