fbpx
€50 gratis weddenschap

Beste Bookmakers 2024

Vind hier de beste legale Nederlandse aanbieders voor jouw weddenschappen op voetbal en alle andere mogelijke sporten. Op deze website vind je de beste bookmakers van 2023 met een Nederlandse licentie. 

Nederlandse aanbieders met een vergunning

Er zijn heel wat aanbieders van sportweddenschappen te vinden. BetFans heeft deze lijst samengesteld om de keuze voor jou gemakkelijker te maken. In deze lijst vind je alleen Nederlandse bookmakers die een vergunning hebben. Hierdoor weet je dat je een veilige en vertrouwde keuze maakt. Wij hebben al deze websites beoordeeld zodat je weet wat je te wachten staat en bij welke bookmaker je moet zijn! Daarnaast kan je bij deze bookmakers ook nog eens goede bonussen scoren, waardoor je een goede start maakt met je nieuwe account.

Casino Toto Logo
BetFans beoordeling
TOTO

Welkomstbonus

Wed €10 en 
krijg €50 gratis
LeoVegas logo
BetFans beoordeling
LeoVegas

Welkomstbonus

Wed €50 en 
krijg €50 gratis
BetFans beoordeling
LiveScoreBet

Welkomstbonus

Wed €10 en 
krijg €50 gratis
BetFans beoordeling
bet365

Welkomstbonus

Wed €10 en 
krijg €50 gratis
BetFans beoordeling
Unibet

Welkomstbonus

Wed €10 en 
krijg €50 gratis
TOTO

Speel €10 en krijg €50

Hoge "Lekker man" boosts

De beste Eredivisie odds

Welkomstbonus

€50 FREE BET
LeoVegas

Welkomstbonus van €50

Speel gratis LeoKing

Eredivisie profit boosts

Welkomstbonus

€50 FREE BET
LIVESCOREBET

Speel €10 en krijg €50

Gratis Squads game

Wekelijks free bets

Welkomstbonus

€50 FREE BET
bet365

Speel €10 en krijg €50

Vroege uitbetaling bij 2-0

De beste combo odds

Welkomstbonus

€50 FREE BET
Unibet

Speel €10 voor €50 free bets

De hoogste quoteringen

50x of 100x met Uniboost

Welkomstbonus

€50 FREE BETS
BetFans beoordeling
JACKS.NL
Welkomstbonus
€100 free bet

JACKS.NL

Free bet tot €100

Jack's Specials Odds

Vertrouwde lay-out

Welkomstbonus

€100 FREE BET

Hoe kies je een bookmaker?

Wanneer je een account bij een bookmaker wil gaan maken kom je voor aardig wat keuzes te staan. Kies je voor de aanbieder met de grootste naamsbekendheid, met de beste odds, de beste promoties of wellicht voor degene die jouw favoriete voetbalclub sponsort? Dit zijn allemaal dingen die je in overweging kan nemen. Het is in elk geval verstandig om bij meerdere bookmakers een account te maken. Op die manier kan je de odds vergelijken tussen de verschillende aanbieders en daarmee de hoogste odds zetten. Ook kan je door accounts bij meedere bookmakers te hebben gebruik maken van zoveel mogelijk promoties als free bets, stortingsbonussen en risicoloze weddenschappen.
BetFans heeft in elk geval alle bookmakers voor je beoordeeld en een review over geschreven. In deze reviews lees je onze ervaringen en wat de goede en slechte punten van de bookmaker zijn. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan en kies je altijd een bookmaker die goed bij jouw wensen past.

Welke promoties hebben de beste bookmakers?

Zoals gezegd, door accounts bij meerdere bookmakers te hebben kan je gebruik maken van zoveel mogelijk promoties en acties, en dat maakt het gokken op voetbal toch een stuk leuker. Bij promoties kan je bijvoorbeeld denken aan bonussen, free bets of risicoloze weddenschappen. Maar bookmakers zijn erg creatief en kiezen ook wel eens voor minder bekende promoties. Het verloten van prijzen zoals een voetbalreis behoort zeker tot de mogelijkheden. Ook organiseren bookmakers wel eens leaderboards waarbij de speler die het meest heeft ingezet, het meest heeft gewonnen of de hoogste winnende odd heeft behaald een prijs wint. Ook geldprijzen behoren dan tot de mogelijkheden. Houd dus altijd BetFans in de gaten en je mist geen enkele goede promotie.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste Nederlandse bookmaker?

Dat is helemaal afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren. Lees de reviews op deze site en je krijgt een goed beeld van de aanbieders. 

Kan ik bij meerdere bookmakers een account maken?

Uiteraard, en dat is ook zeker aan te raden! Wanneer je bij meerdere aanbieders een account hebt kan je de beste odds zetten en gebruik maken van meerdere promoties zoals free bets en bonussen.

Kan ik spelen bij bookmakers die geen vergunning hebben?

Dat kan, maar dat is niet aan te raden. Speel altijd bij legale Nederlandse bookmakers zodat je weet dat alles eerlijk gaat.

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P