fbpx
€50 gratis weddenschap

Nederland - Canada
100x je inzet

Donderdag 6 juni speelt Nederland de oefenwedstrijd tegen Canada ter voorbereiding op het EK. Om 20:45 wordt er afgetrapt in de Rotterdamse Kuip. Oranje is, uiteraard, de grote favoriet om deze wedstrijd te winnen. Wil jij deze wedstrijd spannender maken? Maak dan gebruik van de actie om 100x je inzet te krijgen als Nederland wint van Canada!

100x je inzet?! Dat geloof je toch niet

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is dat vaak ook zo. Maar toch niet altijd!

De online bookmaker Circus heeft bij Nederland – Canada voor nieuwe spelers namelijk een bizarre welkomstactie. Registreer je als nieuwe speler en krijg 100 keer je inzet als Nederland wint!

Wat is het addertje?

Bij een welkomstactie van online bookmakers moet je goed opletten op de voorwaarden voor je je geld weer kan opnemen. Wij hebben deze actie van Circus onderzocht en dit is het belangrijkste om te weten: 

–> Geen rondspeelvoorwaarden
–> Winst direct opneembaar zodra storting eenmaal is ingezet
–> Minimale storting Circus: €10

Nederland is de favoriet tegen Canada

Volgens de bookmakers is het team van Koeman de favoriet deze wedstrijd:

Nederland wint: 1.41
Gelijkspel: 4.40
Canada wint: 8.20

Canada is uiteraard geen erg groot voetballand, ze zijn een stuk beter in ijshockey. Canada nam wel deel aan het WK 2022, waar ze puntloos onderaan eindigden in een poule met België, Kroatië en Marokko.

Het is dus geen verrassing dat volgens de bookmakers Nederland deze wedstrijd de grootste kans heeft om te winnen. De Super Odds verhoging van Circus.nl naar 100 keer je inzet is dus een ideaal moment om eens een gokje te wagen. 

Het mag dan slechts een oefenpotje zijn, Nederland zal in eigen huis graag wat willen laten zien.

Is Oranje op volle sterkte tegen Canada?

Nederland zal nog niet met alle sterkhouders aan de aftrap verschijnen in de oefenwedstrijd tegen Canada.

Barça-middenvelder Frenkie de Jong is nog herstellende van een blessure en zal zeker nog geen minuten maken tegen Canada. De hoop is dat hij de eerste poulewedstrijd tegen Polen zijn opwachting kan maken.

Tijjani Reijnders heeft zich nog niet gemeld in het trainingskamp van Oranje. Aangezien zijn club AC Milan nog een oefenwedstrijd moest spelen in Australië zal Reijnders later (met een jetlag) aansluiten.

Ook Teun Koopmeiners zal niet meedoen tegen Canada. Hij moest met zijn club Atalanta nog een competitiewedstrijd spelen. Koopmeiners zal zich op 7 juni melden bij Oranje. 

De overige spelers zijn allemaal beschikbaar en fit. Memphis Depay heeft weinig gespeeld de afgelopen maanden maar kan in de komende 2 oefenwedstrijden tegen Canada en IJsland wedstrijdritme opdoen.

De laatste wedstrijden van Nederland

26 maart 2024: Duitsland – Nederland 2-1
22 maart 2024: Nederland – Schotland 4-0
21 november 2023: Gibraltar – Nederland 0-6
18 november 2023: Nederland – Ierland 1-0
16 okotber 2023: Griekenland – Nederland 0-1

De laatste wedstrijden van Canada

23 maart 2024: Canada – Trinidad & Tobago 6-0
22 november 2023: Canada – Jamaica 2-3
18 november 2023:  Jamaica – Canada 1-2
10 juli 2023: VS – Canada 2-2
5 juli 2023: Canada – Cuba 4-2

Is dit legaal?

Ja. Online wedden is sinds oktober 2021 gereguleerd en je kunt legaal een account aanmaken bij Circus, TOTO en Jacks.

De promoties zijn geldig voor spelers van 24 jaar en ouder.

CIRCUS SUPERODDS
De Circus SuperOdd is een hele lekkere promotie voor nieuwe spelers! Maak een minimale storting van €10 en win €100 op jouw favoriete team. De winsten zijn direct opneembaar.

Enkele extra tips

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P