fbpx
€50 gratis weddenschap

Champions League Finale
100x je inzet

Op zaterdag 1 juni om 21:00 uur vindt de finale van de Champions League plaats in het Wembley Stadium in Londen. Dit jaar heeft Borussia Dortmund, de huidige nummer 5 van de Bundesliga, verrassend de finale bereikt. Recordkampioen Real Madrid heeft de Champions League de afgelopen 10 jaar al 5 keer gewonnen. Wil je een weddenschap plaatsen op een van deze teams? Dan kun je tot wel 100x je inzet winnen.

100 + 100 + 50 keer?! Dat geloof je toch niet

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is dat vaak ook zo. Maar niet altijd! 

De online bookmakers TOTO, Circus, en Jacks.nl hebben voor nieuwe spelers namelijk een bizarre welkomstactie. Registreer je als nieuwe speler en krijg 50 keer of 100 keer je inzet voor jouw favoriet. 

Wat is het addertje?

Bij een welkomstactie van online bookmakers moet je goed opletten op de voorwaarden voor je je geld weer kan opnemen. Wij hebben van alle bookmakers de voorwaarden onderzocht en dit is het belangrijkste om te weten: 

–> Geen rondspeelvoorwaarden
–> Winst direct opneembaar zodra storting eenmaal is ingezet
–> Minimale storting Circus: €10
–> Minimale storting TOTO: €5
–> Minimale storting Jacks: €20

Welke 100 boost is het beste?

Bij de wedstrijd tussen Dortmund en Real Madrid is de 100x je inzet van bookmaker Circus de beste keuze.

De Super Odd van Circus biedt namelijk 100x je inzet als jouw favoriete team de Champions League wint. Zelfs na een gelijkspel na 90 minuten kun je nog steeds 100x je inzet winnen.

100x voor Real Madrid is favoriet

Volgens de bookmakers is er één duidelijke favoriet om de Champions League te winnen, en dat is Real Madrid. Dortmund heeft tegen alle verwachtingen in de finale bereikt, dus wie weet kunnen ze nog één keer verrassen.

De quotering voor Real Madrid om de wedstrijd binnen 90 minuten te winnen is 1.68. Voor het winnen van de Champions League is de quotering 1.38.

Zijn deze weddenschappen inclusief verlenging?

Bij Circus.nl geldt deze SuperOdd voor wie de Champions League wint, dus inclusief eventuele verlenging en penalties.

Bij Jacks.nl en TOTO gaat de weddenschap over 90 minuten, dus exclusief verlenging/penalties. 

Is dit legaal?

Ja. Online wedden is sinds oktober 2021 gereguleerd en je kunt legaal een account aanmaken bij Circus, TOTO en Jacks.

De promoties zijn geldig voor spelers van 24 jaar en ouder.

Vergelijk de voorwaarden

CIRCUS SUPERODDS
De Circus SuperOdd is een hele lekkere promotie voor nieuwe spelers! Maak een minimale storting van €10 en win €100 op jouw favoriete team. De winsten zijn direct opneembaar.

JACKS BOOST
Bij Jacks moet je een minimale storting doen van €100 om de quotering van 100 keer je inzet te plaatsen. Bij een storting van €20 krijg je een quotering van 50 keer. Winsten zijn direct opneembaar.

TOTO BOOST
Bij TOTO moet je een minimale storting doen van €5 om de quotering van 50 keer je inzet te plaatsen. Winsten zijn direct opneembaar.

Enkele extra tips

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P