fbpx
€50 gratis weddenschap

Nederland - IJsland
100x je inzet

Na de 4-0 overwinning tegen Canada speelt Nederland op maandag 10 juni de laatste oefenwedstrijd voor het EK. Om 20:45 trapt Nederland af tegen een veel mindere tegenstander: IJsland. Bookmaker Circus maakt de Oranjegekte compleet met een bizarre welkomstactie: Plaats een weddenschap van €1 op Nederland en win €100.

100x je inzet?! Dat geloof je toch niet

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is dat vaak ook zo. Maar toch niet altijd!

De online bookmaker Circus heeft bij Nederland – IJsland voor nieuwe spelers namelijk een bizarre welkomstactie. Registreer je als nieuwe speler en krijg 100 keer je inzet als Nederland wint!

Wat is het addertje?

Als je geld wilt opnemen bij een bonus is het belangrijk om de voorwaarden te weten. Dit zijn de belangrijkste voorwaarden bij Circus:

 Geen rondspeelvoorwaarden
Winst direct opneembaar, storting 1x inzetten
 Minimale storting: €10

Óf profiteer ook van free bets:

Een Makkie voor het Nederlands elftal

Heel Nederland weet dat wij de grote favoriet zijn tegen IJsland. Bookmaker Circus gaat viraal door een quotering van 100 aan te bieden voor nieuwe spelers.

De normale quotering van Nederland wint is slechts 1.20, voor gelijkspel 6.80 en voor IJsland 13.50. De kans dat Nederland wint van IJsland is dus bijna 80% zeker! 

Kun je de Super Odd niet vinden?

In de onderstaande afbeeldingen zie je hoe je de Super Odd kunt vinden op mobiel. 

Is dit legaal?

Ja. Online wedden is sinds oktober 2021 gereguleerd en je kunt legaal een account aanmaken bij Circus, TOTO en Jacks.

De promoties zijn geldig voor spelers van 24 jaar en ouder.

CIRCUS SUPERODDS
De Circus SuperOdd is een hele lekkere promotie voor nieuwe spelers! Maak een minimale storting van €10 en win €100 op jouw favoriete team. De winsten zijn direct opneembaar.

Enkele extra tips

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.
P