fbpx
€50 gratis weddenschap

50x én 100x je inzet Nederland - Engeland

Woensdag speelt Nederland de halve finale tegen Engeland! Lukt het Oranje om te winnen van de Engelsen? Win dan 50x én/of 100x je inzet bij bookmakers Jacks of BetMGM. 

Minimale storting €20
Minimale storting €10

150x je inzet, dat geloof je toch niet?

Het lijkt erop dat Oranjekoorts heerst bij de bookmakers Jacks en BetMGM. De quotering bij andere bookmakers voor Nederland staat slechts op 3.00.

Als nieuwe speler krijg je bij Jacks 100x je inzet en bij BetMGM 50x je inzet als Nederland wint. Met een inzet van €2 kun je dus €150 winnen: bij Jacks €100 en bij BetMGM €50 als Nederland wint!

Óf maak ook gebruik van deze gratis weddenschappen voor het EK en zet in op alles wat je zelf wilt! 

Wat is het addertje?

Je mag slechts één weddenschap plaatsen van €1 op de verhoogde quotering van 50 of 100, en dit is alleen mogelijk als je niet al een account hebt bij deze bookmakers.

Stel je voor dat Nederland tegen Engeland wint en jij €50, €100 of €150 wint. In dat geval kun je de winst direct opnemen, op voorwaarde dat je je storting eenmaal hebt ingezet. Een uitbetaling duurt slechts 5 minuten! 

Minimale stortingen:

– Jacks.nl: €20 voor 50x, €100 voor 100x
– BetMGM: €10 voor 50x

Kan Nederland winnen?

Volgens databureau Opta is Nederland de favoriet tegen Engeland en is de kans dat Nederland naar de finale gaat 51,4%. Als favoriet beschouwd worden en 50x en 100x je inzet winnen is een zeer eenvoudige welkomstactie! 

Is online wedden legaal en veilig?

Ja, sinds oktober 2021 is online wedden gereguleerd en kun je legaal een account aanmaken bij BetMGM, TOTO en Jacks.

Alle drie de bookmakers beschikken over een licentie van de Kansspelautoriteit en worden streng gecontroleerd op eerlijk spel.

Enkele extra tips

BetFans
Logo
Leeftijd_controle
Welkom bij BetFans.nl
Wat is je leeftijd?
Bonussen en promoties zijn alleen beschikbaar voor 24+. De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door je leeftijd aan te geven stem je ook in met onze algemene voorwaarden en cookiebeleid. Bij het betreden van de website bevestig je ook dat je niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen.